«Δεν υπήρχε βιασμός, περιμένουμε τις κάμερες για να αποδειχθεί ότι είναι αθώος»

Την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν για τις κατηγορίες περί ασέλγειας μιας 18χρονης σε κλαμπ στο Κολωνάκι υπερασπίστηκε ο δικηγόρος του σε δηλώσεις στα ΜΜΕ του Ισραήλ, τονίζοντας πως δεν υπήρξε βιασμός και πως περιμένουν τα βίντεο από τις κάμερες να δικαιώσουν τον κίπερ του Βόλου.

Ο Μπόρις Κλέιμαν παραμένει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ όπου αναμένεται να καταθέσει τη Μεγάλη Πέμπτη μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του για ασέλγεια μιας Βελγίδας μαθήτριας σε νυχτερινό μαγαζί του Κολωνακίου.

Ο 32χρονος Ισραηλινός κίπερ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από τον Βόλο μετά το ξέσπασμα των κατηγοριών, φέρεται μεταξύ άλλων να είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών, με τον δικηγόρο του ωστόσο να διαψεύδει όλες τις κατηγορίες και να δηλώνει πως το υλικό από τις κάμερες θα αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του.

Μιλώντας στο «Sport 5» του Ισραήλ, ο δικηγόρος του τερματοφύλακα του Βόλου δήλωσε:

«Του έδωσαν ψωμί και σνακ αλλά δεν θέλει να φάει, είναι θυμωμένος για τις κατηγορίες σε βάρος του. Περιμένουμε το υλικό από τις κάμερες να αποδείξει όσα ισχυρίζεται ο Μπόρις. Δεν υπήρξε βιασμός, τα ναρκωτικά που φέρεται να βρέθηκαν δεν ήταν δικά του, και είναι επίσης έτοιμος για εξετάσεις ώστε να το αποδείξει. Τα αγόρια ήταν μεθυσμένα και έψαχναν κάποιον να τσακωθούν και αυτός και αρκετοί άλλοι παίκτες βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

«Στο μεταξύ, ακούστε μόνο τη μία πλευρά, ο Μπόρις ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Μην βιαστείτε να τερματίσετε την καριέρα και τη ζωή του», υποστήριξε ο δικηγόρος του Κλάιμαν και ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή, τον κατηγόρησαν για βιασμό, αλλά δεν υπήρξε βιασμός».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Φαβορί για να σφυρίξει στον τελικό Κυπέλλου η Φραπάρ
Έτοιμος να γράψει ιστορία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη o Ολυμπιακός
Θα πέσουν... κορμιά για μια θέση στα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού
Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ