Απολογήθηκε στην Ανόρθωση ο Σιελουβάρης-«Δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ, ούτε να εξηγήσω»

Απολογείται στον κόσμο της Ανόρθωσης και τη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου για τη δήλωση του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ακρίτα, Αντώνης Σιελουβάρης.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Χλώρακας, μετά τη νίκη του Ακρίτα, είχε αναφέρει ότι, «αν παίζαμε μόνο με την Ανόρθωση ίσως να αποφεύγαμε τον υποβιβασμό».

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αντώνης Σιελουβάρης, «μια δήλωση μου, μετά το παιγνίδι με την Ανόρθωση προκάλεσε αντιδράσεις. Ανάμεσα σε άλλα είπα "αν παίζαμε μόνο με την Ανορθωση ίσως να αποφεύγαμε τον υποβιβασμό". Δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ ούτε να εξηγήσω υπό ποιες περιστάσεις προέβηκα σε αυτή τη δήλωση.

Ταπεινά και με ειλικρίνεια θέλω να απολογηθώ δημόσια σε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης και πολύ περισσότερο στη διοίκηση της ομάδας για την όποια αναστάτωση προκάλεσα.

Διαβεβαιώ άπαντες ότι γνωρίζω πολύ καλά τι εστί ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Γνωρίζω, άριστα το μεγαλείο του κόσμου της Μεγάλης Κυρίας.

Αναγνωρίζω, την διαχρονική φιλοξενία του Αντώνης Παπαδόπουλος. Κλίνω το γόνυ στα ιερά ιδεώδη που πρεσβεύει ο προσφυγικός σύλλογος της Αμμοχώστου.

Η πρόθεση της δήλωσης μου είχε το χαρακτήρα της "χαριτολογίας" και του ποδοσφαιρικού αυτοσαρκασμού. Προφανώς αυτά δεν δικαιολογούν την αστοχία του περιεχομένου της. Για άλλη μια φορά απολογούμαι».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Ράφα Λόπες η Ανόρθωση
Νέα φιλική ήττα για την Ομόνοια στην Πολωνία
Πυροδότησε την βόμβα El Arabi ο ΑΠΟΕΛ
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ante Roguljić
Ανακοίνωσε Ντένι Χότσκο η Καρμιώτισσα
Στα ραντάρ της Νυρεμβέργης του Κλόζε ο Χάμπος
Αποκάλυψε επίσημο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Σπόλιαριτς ο Άρης
Καταδικάζει τους βανδαλισμούς η ΑΕΛ-«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άναδρo να αμαυρώσει την ιστορία μας»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Μάλλιασε η γλώσσα μας»
Έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ