Οπαδοί άλλων ομάδων ψάχνουν εισιτήριο για το Άρης-ΑΠΟΕΛ-«Πρωτοφανές ενδιαφέρον»

Για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Μιλώντας στον Super Sport FM o υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων, ανέφερε ότι, «η προετοιμασία άρχισε από την επομένη του ντέρμπι με την Ομόνοια. Από σήμερα αρχίζει το πρόγραμμα ενόψει ΑΠΟΕΛ, αφότου πήραν διήμερο ρεπό οι παίκτες. Εκτός από τον τραυματία Μεντιούπ, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Αυτή η αντεπίθεση που κάναμε μετά από εκείνα τα σερί αρνητικά αποτελέσματα σίγουρα είναι κάτι που και οι φίλοι του Άρη έφτασαν στο σημείο να ζουν πρωτόγνωρες στιγμές. Βρέθηκαν κι άλλες ομάδες σε αυτή τη θέση, όμως σημασία έχει πως λιγοστεύουν οι αγωνιστικές και εμείς είμαστε εκεί. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε σίγουρα θα έχουμε προβάδισμα, αλλά μια ήττα ή μία νίκη είναι ικανή να αλλάξουν τα δεδομένα στη συνέχεια. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο γήπεδό μας και ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτό. Και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τους στόχους τους και εξαρτάται και από τα πόδια των παικτών μας. Κάποια πράγματα που τα περιμένεις δεν έρχονται όπως θες και αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για το ντέρμπι στο Άλφαμεγα, πρόσθεσε πως «είναι πρωτοφανές το ενδιαφέρον, υπάρχει θέληση και από οπαδούς άλλων ομάδων να έρθουν και μάλλον θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης. Είμαστε στην Κύπρο και στη Λεμεσό. Γνωρίζουμε κόσμο που δεν είναι με τον Άρη και θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο και να έρθουν ως ανεξάρτητοι να δουν το παιχνίδι. Και προηγουμένως συνέβαινε αυτό. Προσφέρει θέαμα ο Άρης και πολλά γκολ. Σκεφτείτε πόσο είναι το ενδιαφέρον τώρα που είναι και ντέρμπι κορυφής. Είναι με το θέαμα που κερδίζεις κόσμο. Όλοι το αισθανθήκαμε αυτό, να πάμε να δούμε και παιχνίδια ομάδων που δεν υποστηρίζουμε αλλά προσφέρουν θέαμα. Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο.

Αν κερδίζουμε, η συνέχεια θα εξαρτηθεί από τα πόδια μας, αλλά καθοριστικό παιχνίδι είναι αυτό που θα στέψει πρωταθλήτρια και μαθηματικά μια ομάδα. Εάν ο αριθμός κόσμου θα είναι ανάλογος με το παιχνίδι του β’ γύρου τον Δεκέμβριο. Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν κάτι περισσότερο από 2.000, ήταν και ο ΑΠΟΕΛ τιμωρημένος με μετακίνηση φιλάθλων. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο Άλφαμεγα. Θα είναι σίγουρα πάνω από 1.500 αν λάβουμε υπόψη τη μέχρι στιγμής προπώληση και τα εισιτήρια διαρκείας και πάμε για ρεκόρ προσέλευσης. Περίπου 1.160 είναι τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στον ΑΠΟΕΛ».

Για το μέλλον του Σπιλέφσκι και αν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, είπε πως «έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ναι, αλλά για ρήτρα δεν τα γνωρίζω αυτά. Αντιλαμβάνεστε πως αν προκύψει κάτι για έναν παίκτη ή προπονητή δεν υπάρχει κάτι που να σταθεί εμπόδιο για να του στερήσει να πάει πιο ψηλά στην καριέρα του».

Για το μέλλον του Κακόριν, ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη ανέφερε πως, «είναι Χαρούμενος που είναι εδώ, πρέπει να συμφωνήσουν όλοι για να γίνει αυτό, είναι σε επαφές η ομάδα με τον ίδιο, τον μάνατζερ του και τη Φιορεντίνα και ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει εδώ».

Δειτε Επισης

«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν
Προπονητής του μήνα ο Ραν Μπεν Σιμόν
MVP για τρίτη φορά στο NBA ο Γιόκιτ, τέταρτος ο Αντετοκούνμπο
Επιτυχημένη η επέμβαση του Μπρούνο Σάντος
Euroleague Final Four-Οι ώρες των ημιτελικών για αιώνιους
Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές και τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της EuroLeague
Θρυλική «άλωση» της Βαρκελώνης με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πάει Βερολίνο
Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας