«Σιγά μη θέλουμε 24! Να επιστρέψουμε στις 12 ή στις 10 ομάδες»

Για την επόμενη μέρα και τη νέα εποχή στην Ανόρθωση, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Ανδρέας Σάντης, ο οποίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Γκολ και θέαμα» του ΡΙΚ.

Όπως δήλωσε ο κ. Σάντης, «πρώτα θα πρέπει ο κάθε Ανορθωσιάτης θα πρέπει να αναγνωρίσει την προσφορά της οικογένειας Πουλλαΐδη στην ομάδα μας. Η Ανόρθωση δεν μπορεί να εξαρτάται από ένα. Όπως είχαμε πει και δημόσια αλίμονο να μην μπορούν οι πολλοί να αντικαταστήσουν τον έναν. Είμαστε σε επαφές με μια ομάδα ανθρώπων που θα έρθουν κοντά στην Ανόρθωση και θα βοηθήσουν την προσπάθεια να πάμε πιο ψηλά. Να το τονίσω… Επενδυτές δεν έρχονται αυτή τη στιγμή στην Ανόρθωση. Όπως είπα είναι μια ομάδα ανθρώπων που θα επαναφέρουν την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει».

Για τον προγραμματισμό και τα έξοδα πρόσθεσε ότι, «ο προγραμματισμός έχει αρχίσει. Τα έξοδα είναι συγκεκριμένα αλλά μπορούμε να τα αυξήσουμε με κάποια βοήθεια. Με βοήθεια επίσης θα μπορέσουμε να καλύψουμε το χρέος των τριών εκ. ευρώ. Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη γιατί έχουμε να κάνουμε με συμβόλαια της φετινής σεζόν».

Για τον επόμενο προπονητή ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε πως, «όταν είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε τον προπονητή μας. Δεν το λέω για τον Σάντσεθ αλλά γνωρίζεται πως στο ποδόσφαιρο όταν δεν πέσουν υπογραφές δεν είναι τίποτα σίγουρο. Ακόμα λίγη υπομονή, θα ακουστούν κι άλλα ονόματα αλλά, δεν θα μπούμε σε σχολιασμό ονοματολογίας».

Για τον Πριέτο, είπε ότι, «δεν θα δοθούν τα κλειδιά της Ανόρθωσης σε κανένα. Ο τεχνικός διευθυντής θα είναι εκεί αλλά όλες τις αποφάσεις θα τις παίρνει ο πρόεδρος μαζί με το συμβούλιο του. Έχω εμπιστοσύνη στον κ. Πριέτο αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχω άποψη. Θα έρχονται προτάσεις ή αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχω εγώ».

Για το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ομάδες σε 16 ο κ. Σάντης είπε ότι, «σιγά μη θέλουμε 24! Είμαστε κάθετα αντίθετοι. Δεν υπάρχει περίπτωση όσο είμαι εγώ πρόεδρος της Ανόρθωσης να δεχτώ κάτι τέτοιο. Η Κύπρος είναι πολύ μικρή για τέτοιο αριθμό. Πρέπει η ΚΟΠ να βγάλει ένα σχέδιο σε ένα ή δύο χρόνια να επιστρέψουμε στις δώδεκα ή ακόμα και στις δέκα και να σταματήσει αυτή παραφιλολογία κάθε χρόνο αν είναι 12 να θέλουμε 14 και αν είναι 14 να θέλουμε 16».

Για τη διαιτησία, είπε ότι, «είναι ευαίσθητο σημείο. Πάρει να καταλάβουμε ότι κάνουν και αυτοί λάθη όπως και οι ξένοι που έρχονται. Η διαιτησία χρειάζεται βελτίωση. Ίσως θα πρέπει να πάμε σε θέμα επαγγελματισμού να θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»