Πώς θα ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γέρος (vid&pic)

Θεωρούνταν ένας από τους ομορφότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και εξακολουθεί να είναι, παρόλο που είναι πλέον 47 ετών. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που μας δείχνει πώς θα είναι γέρος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε ως ηλικιωμένος άνδρας σε ένα βίντεο για την ελονοσία, το οποίο τονίζει πως η θανατηφόρα ασθένεια μπορεί να στερήσει από τους ανθρώπους την ευκαιρία να γεράσουν.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γέρος

david-beckham-mavro-kostoumi-geros.jpg

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίζεται με γκρίζα μαλλιά, λίγα γένια και ρυτίδες, ενώ παράλληλα εμφανίζονται τα λόγια: «Ελονοσία, δεν θα αφήσουμε να μας πάρεις το μέλλον». Στη συνέχεια, ο αθλητής μεταμορφώνεται στην τωρινή μορφή του.

Το σημαντικό μήνυμα που θέλει να στείλει ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μιλώντας με επιστήμονες, λέει σε άλλο σημείο του βίντεο: «Οι άνθρωποι πρέπει να δώσουν σημασία στην ασθένεια. Υπάρχει τρόπος να θεραπευτεί αυτή η ασθένεια. Οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να κάνουν την αλλαγή. Η ελονοσία βρήκε το ταίρι της».

Στη συνέχεια, επιδεικνύει τις ικανότητές του στην μπάλα, λέγοντας στους τηλεθεατές «δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε», ακολούθως στέκεται μπροστά σε ένα λευκό φόντο, ενώ είναι περιτριγυρισμένος από εκατοντάδες «κουνούπια».

Σύμφωνα με το NHS: «Η ελονοσία προκαλείται από το τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού. Αρκεί ένα μόνο τσίμπημα για να κολλήσει κανείς».

Στη λεζάντα του βίντεο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος συμμετέχει εδώ και χρόνια στην καμπάνια για την εξάλειψη της ελονοσίας, έγραψε:

«Ελονοσία, βρήκες το ταίρι σου. Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο κίνημα @zeromalaria για να τερματίσουμε αυτή την ασθένεια εντός μιας γενιάς. Αυτή είναι μια μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να επενδύσουμε στην επιστήμη, την καινοτομία και τα εργαλεία για να φτάσουμε στο μηδέν της ελονοσίας όσο ζούμε και να σώσουμε εκατομμύρια ζωές».

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι
BINTEO: «Τι να πεις για μένα» και ζεϊμπέκικο του Αλεξανδρόπουλου μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»
Οπαδός της Φενέρ άρχισε τις κλωτσιές και γκρέμισε το σαλόνι του στην τελευταία απόκρουση του Τζολάκη
Έμαθε αγγλικά για την Αλίσα ο Ντόουγκλας Λουίς-«Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα»
Ποδοσφαιριστής στην Ισπανία έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό για 50 ευρώ-«Δεν είμαι εκατομμυριούχος»
Η κόρη του Μπέκαμ μεγαλώνει και ο παλαίμαχος άσος προειδοποιεί
Επικός Τρινκιέρι: Είπε «γκαντέμη» δημοσιογράφο όταν τον ενημέρωσε για το 1-0 της Ρόμα κόντρα στη Μίλαν
Επική στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο-Έσκασε με μπλούζα Τορίνο και φώναξε «Γιουβέντους σκ@τ@»
Το μήνυμα οπαδού της Πάφου στον Θεουλή στο Στέλιος Κυριακίδης (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Ο πανηγυρισμός των παικτών της Λεβερκούζεν με… τσιγάρο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης