ΒΙΝΤΕΟ: Σφράγισαν εισιτήριο για τον τελικό Ομόνοια και ΑΕΛ

Ραντεβού για τον μεγάλο τελικό της 3ης Ιουνίου, έκλεισαν Ομόνοια και ΑΕΛ, καθώς κατάφεραν να αποκλείσουν Πάφο και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Η Ομόνοια επικράτησε με 3-1 της Πάφου, μετά από ανατροπή, ενώ από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού, με ένα εξαιρετικό γκολ από τον Μεντόζα στο 89' πέρασε στον τελικό.

Στο 13' μετά από εξαιρετική κάθετη του Αμπντουραχίμι, ο Φινλανδός άσος έφυγε ανάμεσα στους αμυντικούς των πρασίνων, πλάσατε εύστοχα τον Φαμπιάνο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 34' η Ομόνοια έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Καρίμ γύρισε την μπάλα, στο ύψος του πέναλτι, στον Μιξ, ο οποίος έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ίβοιυσιτς κάνοντας το 1-1.

Οι πράσινοι στο 80' κατάφεραν να ανατρέχουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρίμ, ο Κασάμα έγινε δέκτης της μπάλας με πάσα και με σουτ που κόντραρε η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ίβουσιτς.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαραλάμπους σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς, Μπασιρού, Μιξ (69' Κασάμα), Λοΐζου (87' Μίλετιτς), Σράντι (77' Παπουλής), Κακουλλής (70' Μπεσεντίν), Ανσαριφάρντ (87' Χαραλάμπους).

ΠΑΦΟΣ: Ίβουσιτς, Ικόκο, Παλάσιος, Μπάιριτς (84' Μπρούνο), Κβίντα, Ζουνίνιο, Χότσκο (87' Ναμ), Κανέ, Βαλακάρι, Μπεσάρτ (64' Τάνκοβιτς), Ζάιρο.

Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΛ κατάφερε να λυγίσει τον Ολυμπιακό και στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεντόζα, κατάφερε να κλείσει εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΛ: Μούριελ, Παντελή, Ντέγοεστ, Τεϊσέιρα, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης (65' Μεντόγεβιτς), Μεντόζα, Κάσα (65' Μακρής), Ανδρέου (86' Κόλιας), Ρομό (65' Μιλιντσεάνου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Κυριάκου, Λιασίδης, Μπάρντι, Έσελινκ, Γκόρουπετς, Αλσεούς, Καλίλι, Πεχλιβάνης, Χαραλάμπους (46' Κα, 79' Χέντρικς), Ντουρμισάι (73' Κορομά)

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν