Αισιόδοξος ο Καραβίδας-«Δύσκολα χάνω και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο»

Αισιόδοξος στη μάχη για παραμονή που δίνει η ομάδα του, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Δοξας, Κώστας Χριστοδούλου, μετά και τη νίκη επί της Ένωσης.

Μιλώντας στον Super Sport FM o ισχυρός άνδρας της προσφυγικής ομάδας, δήλωσε πως, «μας βρίσκει πάρα πολύ ικανοποιημένους που άνοιξε κάπως η ψαλίδα, όμως κανείς μας δεν μπορεί να πανηγυρίζει και να θριαμβολογεί. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι για να πετύχουμε τον έναν και μοναδικό στόχο που θέσαμε από το καλοκαίρι. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, είμαι ένας άνθρωπος που δύσκολα χάνω και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Η πίστη όμως αυτή πηγάζει και από τις δυνατότητες της ομάδας μου που είναι η καλύτερη στο β’ γκρουπ και το εννοώ αυτό που λέω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «το κύριο λάθος ήταν δικό μου που άφησα τον Ασάντε να πάει στην ΑΕΚ, το διορθώσαμε όμως. Φέραμε και τον Τρούγιτς, άρχισε να ανεβαίνει και να σκοράρει και ο αρχηγός Σαντίκ. Είναι μια νίκη τεράστιας σημασίας αλλά όχι παραμονής. Μας δίνει άλλη δυναμική. Δεν θα παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Τώρα παίζουμε με τον Ακρίτα και θα ταξιδέψουμε στην Πάφο για ακόμη ένα διπλό. Μετά θα έρθει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Μεγάλη Πέμπτη και θέλουμε να κάνουμε Αγία Πέμπτη. Δόξα τω Θεό, δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού