Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για το γήπεδο της Πέγειας ο Παλιούρας-Τα σχέδια της Πάφου

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει η Πάφος για τη νέα χρονιά, λόγω των έργων ανακαίνισης που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Στέλιος Κυριακίδης, βρίσκεται και το Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας.

Μιλώντας στον Super Sport FM o Πολύβιος Παλιούρας ανέφερε ότι, «είναι στις εναλλακτικές που εξετάζουμε. Είναι η πρώτη μας επιλογή. Προς το παρόν γνωρίζουμε πως δεν θα μπορούμε να αγωνιστούμε στο «Στέλιος Κυριακίδης», είναι όμως κάτι που δεν επιθυμούμε. Έχουμε αποκτήσει μία δυναμική με τον κόσμο μας. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έχουμε 4-5 χιλιάδες κόσμο, έχουμε ξεπεράσει και τους 6 χιλιάδες, έχουμε σπάσει ρεκόρ σε εκτός έδρας παιχνίδι με τις 2 χιλιάδες που πήραμε στη Λεμεσό. Σίγουρα δεν θέλουμε να φύγουμε από την επαρχία μας».

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Πάφου και ο Δήμος Πέγειας βρίσκονται σε συζητήσεις, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι θετικές.

Τα έργα που μπορούν να γίνουν στο στάδιο της Πέγειας, θα πρέπει σε πρώτη φάση να είναι τα απαραίτητα, ώστε να εξασφαλίσει έγκριση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων για να διεξαγωγή αγώνων της πρώτης κατηγορίας.

Συνεπώς, εάν και εφόσον υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένεται να γίνει τοποθέτηση τοποθέτηση καρεκλών και αύξηση της χωρητικότητας του σταδίου, προκειμένου να είναι ικανοποιητικό για τους οπαδούς της Πάφου.

Επιπλέον, αναμένεται να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και να γίνει αναβάθμιση τόσο του αγωνιστικού χώρου, όσο και των αποδυτηρίων.

Παράλληλα, στόχος της διοίκησης των γαλάζιων της Πάφου είναι το Δημοτικό Στάδιο Πέγειας να μετατραπεί σε ένα διαμάντι, ώστε στο μέλλον να μπορεί η Πάφος να το χρησιμοποιήσει σαν έδρα της.

Μάλιστα, μεγάλος στόχος των Ρώσων ιδιοκτητών της Πάφου είναι στο άμεσο μέλλον, το γήπεδο της Πέγειας να μπορεί να αποκτήσει άδεια από την UEFA, ώστε να μπορούν να διεξάγονται εκεί αγώνες προκριματικών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δειτε Επισης

Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ