Η ώρα της στέψης για ΑΕΚ και της μάχης ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την τρίτη θέση

Πέφτει η αυλαία στη φετινή συναρπαστική Super League, με την ΑΕΚ να κάνει φιέστα τίτλου κόντρα στον Βόλο στην OPAP Arena και το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα να καθορίζει την τρίτη θέση.

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στην ιστορία ολοκληρώνεται σήμερα, με τη διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs.

Τα βλέμματα φυσικά και στρέφονται στην OPAP Arena, εκεί όπου η ΑΕΚ ετοιμάζει φιέστα τίτλου μιας και αναμένεται να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο της Super League, αλλά και στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα λύσουν τις διαφορές τους για την τρίτη θέση.

Η νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με ανατροπή (1-2) σε συνδυασμό την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 1-0, έχει φέρει την Ένωση μια ανάσα από την κατάκτηση του 13ου τίτλου στην ιστορία της και πρώτου μετά το 2018. Με ένα βαθμό κόντρα στον Βόλο στην OPAP Arena, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Super League, βάζοντας πλώρη για το double, καθώς βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό.

Στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παίζουν το δικό τους «τελικό» για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Οι Πειραιώτες βολεύονται και με ισοπαλία, ενώ ο Δικέφαλος χρειάζεται μόνο τη νίκη, έχοντας ωστόσο και δεύτερη ευκαιρία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τον οποίο αν κερδίσουν θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του υποδέχεται τον Άρη στη Λεωφόρο, με την πίκρα της απώλειας του τίτλου της Super League, μια αγωνιστική πριν από το τέλος ουσιαστικά, με την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Η χρονιά σίγουρα δεν είναι αποτυχημένη για τους «πράσινους», που θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο η πορεία τους έδειξε πως θα μπορούσαν να έχουν φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αν δεν κατέρρεαν στο τέλος. Από την πλευρά του, ο Άρης πέτυχε το ελάχιστο των στόχων που είχε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν, με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Tο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League

20:00 OPAP Arena, ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός - Άρης

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Δειτε Επισης

Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη