«Κανείς δεν έπαιξε με κορωνοϊό, καλύτερα να μην μιλήσω για το τι συνέβη στη Λεωφόρο»

Μία ξεκάθαρη απάντηση για παλιότερες δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, έδωσε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, σε ανάρτησή του στο Twitter, την οποία "κατέβασε" ο ίδιος λίγο αργότερα.

Αυτές οι δηλώσεις αναπαράχθηκαν και ήθελαν να "δείξουν" πως ο Παναθηναϊκός (υποτίθεται ότι) αγωνίστηκε με κρούσματα Covid-19 και τον περασμένο Αύγουστο, στον πρώτο αγώνα με τη Σλάβια Πράγας στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο Αϊτόρ έγραψε χαρακτηριστικά τρία πράγματα:

"1. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα αυτά τα λόγια, διότι κανείς δεν έπαιξε με κορονοϊό.

  1. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείται καλύτερες εφαρμογές μετάφρασης .

3.Καλύτερα να μην μιλήσω για το τι συνέβη στην Λεωφόρο στις 05/30/2023 (σ.σ. εννοεί προφανώς στις 30/04/2023 και το ματς με ΑΕΚ) στην Λεωφόρο και σε τι οδήγησαν σε αυτά που συνέβησαν τότε".

Για την ουσία της υπόθεσης, διότι έχει καταντήσει σύνηθες το... φαινόμενο να χρησιμοποιούνται επικοινωνιακά κατά το δοκούν πολλά πράγματα και να διαστρεβλώνεται το τι ισχύει και το τι όχι, αξίζει να επισημανθεί ότι:

-Ο Παναθηναϊκός είχε κρούσματα κορονοϊού πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τη Φόλενταμ, οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ, μένοντας σπίτι τους σε καραντίνα για αρκετές μέρες.

-Δύο μέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πράγα, οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες παρέδωσαν καθαρό τεστ και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Αϊτόρ έπαιξε ένα ημίχρονο κι αντικαταστάθηκε, ο Παλάσιος αποβλήθηκε στο 40ό λεπτό κι ο Χουάνκαρ έμεινε στον πάγκο και δεν έπαιξε καθόλου, διότι ήταν εξαντλημένος απ’ την ίωση.

-Οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος που επίσης προσβλήθηκαν από Covid-19 την παραμονή της αναχώρησης του Παναθηναϊκού για την Πράγα, έμειναν εκτός αποστολής και δεν έπαιξαν στον πρώτο αγώνα.

-Με απλά λόγια, ουδείς απ’ τους τρεις παίκτες που είχαν προσβληθεί τις ημέρες πριν από το πρώτο ματς με τη Σλάβια αγωνίστηκε με Covid-19. Ήταν και οι τρεις στην αποστολή "καθαροί" από κορονοϊό, κάτι που δεν συνέβη στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας (8/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου όλη η ομάδα εξαναγκάστηκε και υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με 17 κρούσματα Covid-19 στους παίκτες της.

Δειτε Επισης

Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)