Οι «καυτοί» Χιτ ισοπέδωσαν τους Σέλτικς και ετοιμάζονται για... σκούπα

Παίζοντας μπάσκετ υψηλού επίπεδου οι τρομεροί Μαϊάμι Χιτ διέλυσαν τους Μπόστον Σέλτικς με 128-102, έκαναν το 3-0 στους τελικούς της Ανατολής και ετοιμάζονται να... σκουπίσουν τους «Κέλτες».

Οι Χιτ ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αναγκάζοντας τους Σέλτικς σε μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία τους σε ότι αφορά τα playoffs του NBA.

Oι γηπεδούχοι μπήκα με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 30-22, ενώ συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο, εκτοξεύοντας την διαφορά στους +15 (61-46).

Oι Σέλτικς κατέρρευσαν στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αφού οι Χιτ με επί μέρους 32-17, ανέβασαν την διαφορά στο +30 (93-63), μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Τζο Μαζούλα πέταξε λευκή πετσέτα στη τέταρτη περίοδο βάζοντας στο παρκέ την second unit, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Έρικ Σποέλστρα, με τους Χιτ να φτάνουν με άνεση στο τελικό 128-102, κάνοντας το 3-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Ο Γκέιμπ Βίνσεντ (29π, 2ρ, 3ασ), ο Ντάνκαν Ρόμπινσον (22π, 2ρ, 4ασ) και ο Τζίμι Μπάτλερ (16π, 8ρ, 6ασ), ηγήθηκαν των Χιτ, που απέχουν μια νίκη μακριά από τους τελικούς των playoffs του NBA.

Από την άλλη, ενδεικτικό της κάκιστης εικόνας των Σέλτικς, είναι ότι ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν ο πρώτος σκόρερ των «Κελτών» με 14 πόντους, έχοντας 10 ριμπάουντ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»