Έκλεισε εισιτήριο για το Champions League η Νιούκαστλ

Το ματς ανάμεσα στην Νιούκαστλ και τη Λέστερ έληξε ισόπαλο 0-0, με τις καρακάξες να κλείνουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Σε δύσκολη θέση οι αλεπούδες.

Στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου θα βρίσκεται η Νιούκαστλ για πρώτη φορά από το 2022. Οι καρακάξες ήρθαν ισόπαλες 0-0 με τη Λέστερ, έφτασαν τους 70 πόντους και είναι στο +4 από την πέμπτη Λίβερπουλ, ενώ απομένει μία αγωνιστική για το τέλος της Premier League.

Από την άλλη η Λέστερ κινδυνεύει πολύ σοβαρά. Με μία αγωνιστική να απομένει είναι στους 31 πόντους στην 18η θέση και στο -2 από την 17η Έβερτον. Επομένως, χρειάζεται νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ και ταυτόχρονα τα ζαχαρωτά να μην νικήσουν την Μπόρνμουθ.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, η Νιούκαστλ είχε την απόλυτη υπεροχή. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 23 τελικές και 2.06xG, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το πρώτο τους σουτ στο 90+2' με τον Καστάν.

Η ομάδα του Έντι Χάου είχε και τρία δοκάρια, πρώτο με τον Γουίλσον στο 12', δεύτερο με τον Αλμιρόν στο 43' και ένα τρίτο με τον Γκιμαράες στο 71', το οποίο μάλιστα ήταν εξ επαφής. Γκολ δεν μπήκε, όμως αυτό εν τέλει δεν ήταν πρόβλημα για τη Νιούκαστλ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Άντερσον (77' Μέρφι), Αλμιρόν (88' Γκόρντον), Ίζακ, Ουίλσον (68' Σεν Μαξιμέν)

ΛΕΣΤΕΡ: Άιβερσεν, Καστάν, Σούταρ, Έβανς (63' Ντάκα), Φάες, Τόμας, Εντιντί (89' Μεντί), Τίλεμανς, Σουμαρέ, Ιχεανάτσο (46' Μάντισον), Βάρντι (63' Μπαρνς)

Δειτε Επισης

Απειλές θανάτου και ρατσιστικές προσβολές στον Έιμπραχαμ, για την ήττα της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa
Ο Λοπετέγκι είναι το νέο όνομα στη λίστα της Μπάγερν για τη θέση του προπονητή
BINTEO: Ο μαέστρος Τόνι Κρόος και το νόημα με το χέρι στον Βινίσιους πριν από το πρώτο γκολ στο Μόναχο
Δεν ανανεώνει ο Ερμόσο με την Ατλέτικο, αποχαιρετά το καλοκαίρι
Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να δώσει το «θρυλικό» 10 στον 16χρονο Γιαμάλ
ΒΙΝΤΕΟ:Χαμός στο Τρουά-Βαλενσιέν, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν φωτοβολίδες στους οπαδούς τους
Χαμένη ευκαιρία για σανίδα σωτηρίας-Bυθίζεται η Λούτον
Οι οπαδοί της Ρόντα εισέβαλαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την άνοδο, αλλά... κάηκαν στο 90+5΄
Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024