«Αν πρέπει να υποφέρω για να μην περάσουν τα ίδια οι επόμενες γενιές, είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος»

Ο Βινίσιους Ζούνιορ με νέα ανάρτηση στο Twitter ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι έτοιμος να υποφέρει αν αυτό χρειάζεται για να μην αντιμετωπίσουν αντίστοιχα περιστατικά ρατσισμού οι επόμενες γενιές.

Η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους στο Μεστάγια, η οποία προστέθηκε σε μια... μακρά λίστα τέτοιου είδους επιθέσεων που υπέστη τη φετινή σεζόν, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και σε πολλά επίπεδα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης λίγο μετά το VIDEO που ανέβασε με όλες τις επιθέσεις που έχει δεχθεί, ανέβασε ακόμα ένα post με το μεγαλοπρεπές άγαλμα του Ιησού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι έτοιμος να υποφέρει ο ίδιος, αν είναι να μην αντιμετωπίσουν αντίστοιχα φαινόμενα οι επόμενες γενιές.

"Μαύρος και επιβλητικός. Ο Χριστός ο Λυτρωτής ήταν ακριβώς έτσι. Μια δράση αλληλεγγύης που με συγκινεί. Θέλω όμως πάνω από όλα να εμπνεύσω και να φέρω περισσότερο φως στον αγώνα μας.

Εκτιμώ πραγματικά όλη την αλυσίδα στοργής και υποστήριξης που έλαβα τους τελευταίους μήνες. Τόσο στη Βραζιλία όσο και σε όλο τον κόσμο. Ξέρω ακριβώς ποιος είναι ποιος. Βασιστείτε πάνω μου γιατί οι καλοί είναι η πλειοψηφία και δεν θα τα παρατήσω.

Έχω σκοπό στη ζωή μου και αν πρέπει να υποφέρω όλο και περισσότερο για να μην περάσουν οι επόμενες γενιές παρόμοιες καταστάσεις, είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος", έγραψε ο Βινίσιους στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε