Αποθέωσε τον Ντε Τzέρμπι ο Γκουαρδιόλα-«Είναι από τους πιο επιδραστικούς προπονητές τα 20 τελευταία χρόνια»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Αποθέωσε τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ο Πεπ Γκουαρδτιόλα. Ο προπονητής της Μπράιτον, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στους «Γλάρους», καθώς η αγγλική ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Γι' αυτό το λόγο ο τεχνικός της Μάντσεστερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντε Τζέρμπι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς προπονητές στα 20 τελευταία χρόνια.»

«Δώστε προσοχή σε αυτό που πρόκειται να πω επειδή είμαι πεπεισμένος πως ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς προπονητές στα 20 τελευταία χρόνια.

Είναι μοναδικός, δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει όπως η δική του. Όταν ήρθε στην Premier League πίστευα ότι θα είχε μεγάλο αντίκτυπο, όμως δεν περίμενα ότι θα το έκανε τόσο γρήγορα.

Η Μπράιτον είναι αυθεντία στο να δίνει τη μπάλα όταν οι παίκτες είναι ελεύθεροι και στον τρόπο που κινούνται στο σωστό χρόνο. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα, η καλύτερη.

Αυτός και η ομάδα του αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια και την επιτυχία που έχουν. Θα τον παρομοίαζα με τον Φεράν Αντριάν του "El Bulli" (θρυλικό καταλανικό εστιατόριο με τρία αστέρια Μισελέν, το οποίο έκλεισε το 2011).

Για χρόνια ήταν ο καλύτερος μάγειρας στον κόσμο και έφερε επανάσταση στην κουζίνα. Ο τρόπος με τον οποίο παίζει η Μπράιτον είναι ξεχωριστός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής των «πολιτών».

Δειτε Επισης

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ