«Ο Μπαπέ δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του»

Ο Κιλιάν Μπαπέ ξανασκέφτεται σοβαρά το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινό (24/05) δημοσίευμα της «L'Équipe». Στη συμφωνία ανανέωσης που υπέγραψε μόλις πριν από ένα χρόνο με τον γαλλικό σύλλογο περιλαμβανόταν ρήτρα σύμφωνα με την οποία θα μπορούσε να ανανεώσει μονομερώς μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την PSG είχε στην πραγματικότητα διάρκεια δύο σταθερές σεζόν συν μία προαιρετική και όχι τρεις, όπως είχαν αρχικά ανακοινώσει οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου.

Ο Γάλλος σταρ έχει περιθώριο μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023 για να θέσει σε ισχύ την επιπλέον σεζόν και να παραμείνει συνδεδεμένος με τον σύλλογό του μέχρι το 2025, αλλά σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. «Το σενάριο είναι διαφορετικό», αναφέρει η L'Équipe, η οποία τονίζει ότι ήδη από το φθινόπωρο ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο να αποχωρήσει λόγω διαφωνιών, αν και η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών έχει καταλαγιάσει. Η κατάσταση, λοιπόν, είναι και πάλι τρομερά περίπλοκη για τους διοικούντες την PSG, οι οποίοι βλέπουν πώς το βασικό τους αστέρι θα επιστρέψει στην αφετηρία το καλοκαίρι, με μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο να εκπληρώνει και με τη βέβαιη πρόθεση να μην συνεχίσει μετά το 2024.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο η ομάδα, μετά την αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ για μία ακόμη σεζόν, προτίθεται να ετοιμάσει ένα νέο πρότζεκτ γύρω από τον Γάλλο σταρ, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει παίκτες όπως ο Μέσι ή ο Νεϊμάρ. Ωστόσο, η πρόθεση του παίκτη φαίνεται σταθερή και δεν είναι διατεθειμένος να ενεργοποιήσει τη ρήτρα που του αντιστοιχεί από το συμβόλαιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Οριστική η συμφωνία του Ασένσιο με την Παρί Σεν Ζερμέν
Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ερευνάται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας για τον οπαδό της Ρίβερ-Βρισκόταν στο γήπεδο η κόρη του
ΒΙΝΤΕΟ: Οι φίλοι της Παρί γιούχαραν τον Μέσι στο τελευταίο του παιχνίδι
Σπαλέτι: Eίναι σκληρό ότι φεύγω, αλλά τα έδωσα όλα
Tα πρώτα λόγια του Μέσι μετά τη φυγή του από την Παρί
Ο Ενκουνκού έστεψε ξανά κυπελλούχο τη Λειψία
BINTEO: Η στιγμή της πτώσης του οπαδού στο Μονουμεντάλ που έχασε τη ζωή του
Δεύτερη θέση για τη Λάτσιο για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα
Πικρό αντίο για Μέσι-Ράμος στην Παρί-Άφησε εκτός Ευρώπης τη Μονακό η Τουλούζ