Τέλος εποχής και για τον Άλμπα-Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα

Η ώρα των μεγάλων αλλαγών έφτασε για την Μπαρτσελόνα. Έπειτα από την αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ από τη δράση και την ανακοίνωση του Σέρτζιο Μπουσκέτς λίγα 24ωρα νωρίτερα πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, έφτασε και η στιγμή του Τζόρντι Άλμπα να πει αντίο στους αγαπημένους του μπλαουγκράνα.

Έπειτα από 11 χρόνια μεγάλων στιγμών που έζησε στο "Καμπ Νόου" (μετά από τη μεταγραφή του από την Βαλένθια), ο 34χρονος αριστερός μπακ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του στους Καταλανούς, με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν γνωστό πως εντός της ημέρας αναμένεται να δημοσιοποιήσει την απόφασή του.

Ο Άλμπα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την "Μπάρτσα" μέχρι το 2024 ωστόσο πήρε αυτή την απόφαση βλέποντας να έχει αρκετά μειωμένο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν (ο Μπαλντέ πήρε τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας) και όλα δείχνουν πως θα αποχαιρετήσει τους φίλους της ομάδας -όπως και ο Μπουσκέτς- στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Μαγιόρκα την ερχόμενη Κυριακή (28/05).

Σημειώνεται πως ο βραχύσωμος και συνάμα ταχύτατος μπακ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο έχοντας σαρώσει τους τίτλους, με το μπλαουγκράνα παλμαρέ του να το κοσμούν: 6 πρωταθλήματα, 1 Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 5 Κύπελλα Ισπανίας, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερε Καπ και 4 ισπανικά Σούπερ Καπ.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League