Καταγγέλλουν ρίψη δακρυγόνων οι παίκτες της Ομόνοιας-«Αστυνομία Κύπρου είσαστε ανίκανοι»

Ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της πορείας του λεωφορείου της Ομόνοιας προς την οδό Παπανικολή για τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του κυπέλλου, καταγγέλλουν ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, Ανδρόνικος Κακουλλής και Χαράλαμπος Κυριακίδης καταγγέλλουν πως δέχθηκαν δακρυγόνα από μέλη της Αστυνομίας και πως επηρεάστηκε το λεωφορείο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές.

Σε ανάρτηση του ο επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλής ανέφερε «δύο δακρυγόνα με απίστευτο σημάδι στο λεωφορείο χωρίς λόγο κα αιτία (υποτιθέμενη ένταση που έγινε, ενώ μπροστά από το λεωφορείο υπήρχαν 4-5 άτομα. Συγχαρητήρια ανίκανοι. Ευχαριστούμε την Αστυνομία Κύπρου για το δώρο, είσαστε ανίκανοι».

82

80

«Ανίκανοι αστυνομικοί σας ευχαριστούμε για τα δακρυγόνα», έγραψε σε ανάρτηση του ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

98

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει οπαδική ιστοσελίδα omonoianews, «το ανοικτό λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα στους πανηγυρισμούς, κατά τη λήξη ουσιαστικά των πανηγυρισμών και της προσπάθειας για να ακολουθήσει το ενδεδειγμένο δρομολόγιο διαφυγής για να κατευθυνθεί στο Ηλίας Πούλλος, για να πάρουν οι παίκτες μας τα αυτοκίνητα τους, δέχθηκε ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία. Με πρόφαση την απώθηση των 100άδων πεζών Ομονοιατών που ακολουθούσαν το λεωφορείο, εντελώς άνανδρα έκαναν χρήση μεγάλης ποσότητας δακρυγόνου που κατέληξε σχεδόν όλο στο λεωφορείο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως στην ανοικτή οροφή του λεωφορείου βρίσκονταν οι παίκτες, οι πλείστοι με τα παιδάκια τους. Η κατάληξη που είχε αυτή η άνανδρη πράξη της Αστυνομίας, ήταν οι ποδοσφαιριστές μας να ψάχνουν τρόπους να εγκαταλείψουν το λεωφορείο στους γύρω δρόμους για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους».

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»