Μουρίνιο: «Η Τότεναμ είναι η μόνη ομάδα που προπόνησα και δεν νιώθω πολλά»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Europa League της Ρόμα αποκάλυψε πως η Τότεναμ είναι η μόνη ομάδα που ανέλαβε στην καριέρα του και δεν αισθάνεται πλέον πολλά γι' αυτή.

Η εκτός έδρας λευκή ισοπαλία απέναντι στην Λεβερκούζεν έφερε την πρόκριση στον τελικό του Europa League για την Ρόμα, ενώ έναν χρόνο πριν ο Ζοζέ Μουρίνιο την είχε οδηγήσει σε μία άλλη τεράστια διάκριση, την κατάκτηση του Conference League.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού με τη Σεβίλλη στις 31 Μαΐου ο Μουρίνιο αποκάλυψε απ' όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει στην καριέρα του, η Τότεναμ είναι η μοναδική για την οποία δεν νιώθει πολλά.

"Ο μόνος σύλλογος στην καριέρα μου για τον οποίο δεν νιώθω ακόμα πολλά είναι η Τότεναμ. Μάλλον επειδή το γήπεδο ήταν άδειο την εποχή του κορονοϊού και επειδή ο πρόεδρος Λέβι δεν με άφησε να παίξω τον τελικό και να κερδίσω το τρόπαιο. Αλλά είναι το μόνο κλαμπ στη ζωή μου". είπε ο Special One.

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε άδοξα τον Απρίλιο του 2021, όταν η διοίκηση των Λονδρέζω απέλυσε τον Πορτογάλο.

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο πρόσθεσε:

"Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίζουμε έναν τελικό κάθε εβδομάδα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, αλλά τους παίκτες και τους οπαδούς. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τους παίκτες να κερδίσουν και να προσπαθήσουν να πάρουν αυτό που περιμένουν οι οπαδοί. Θέλουμε να παίξουμε και θα είμαστε εκεί την Τετάρτη για να παίξουμε γι' αυτό.

Έχω βελτιωθεί από τότε που έπαιξα στον πρώτο μου τελικό (πριν 21 χρόνια με την Πόρτο), αλλά έχω το ίδιο DNA, δεν θέλω πίεση, αλλά μόνο την ευχαρίστηση να παίζω στον τελικό, σκεπτόμενος το ταξίδι που κάναμε.

Ο προπονητής βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Όταν χάνεις το κίνητρο πρέπει να σταματάς, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου".

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League