«Δεν δικαιούνται να διασύρουν το όνομα του Κίρζη, δεν πήρε ποτέ κλήση»

Για τον αγώνα με την Πάφο αλλά και τις δηλώσεις από πλευράς της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για τον Νίκο Κίρζη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι, «κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια με ένα σερί με απίστευτα αποτελέσματα σε παιχνίδια ντέρμπι. Πάμε στην Πάφο να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα που έκανε βήματα προόδου. Δεν εξαρτάται από εμάς η Ευρώπη. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε τι θα γίνει στο ματς της Λευκωσίας. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και η Πάφος διεκδικεί την Ευρώπη με τα ίδια σχεδόν δεδομένα. Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε ψυχολογία, γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε στην Πάφο, δεν φοβόμαστε και πάμε εκεί να κερδίσουμε. Εκτός θα είναι οι Ρομπέρζ, Βα και Ουάρντα».

Για τον Πίττα ανέφερε πως, «μακάρι να σκοράρει και ο Γιοβάνοβιτς και να κερδίσουμε. Ο Ιωάννης πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά και ελπίζω να μας βοηθήσει και στο ματς με την Πάφο».

Για την ανάρτηση του Ουάρντα με τις άγκυρες, ο Φανούριος Κωνσταντίνου είπε ότι, «όλα αυτά θα τα συζητήσουμε την επόμενη μέρα του παιχνιδιού με την Πάφο. Για την ώρα βλέπουμε το ματς με την Πάφο, να χτυπήσουμε τα ρέστα μας και ελπίζουμε να μας χαμογελάσει η τύχη».

Για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον Νίκο Κίρζη είπε πως, «δεν μπορούν να εμπλέκουν τον πρόεδρο του Απόλλωνα και να τον αναμιγνύουν με κόκκινους φακέλους για μια απλή δήλωση σε μία συνέντευξη. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα κόσμημα, δεν χαρίζει κανένα με ένα πρόεδρο που θέλει την ομάδα του να είναι πάντα ανταγωνιστική. Ο κ. Κίρζης όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του ότι θα κλητευθεί, αποχωρούσε για ένα προσωπικό ταξίδι στην Αμερική. Ο πρόεδρος μας δεν πήρε ποτέ κλήση για να παρευρεθεί ενώπιων της επιτροπής. Ο κ. Κίρζης ξαναέστειλε επιστολή και εξήγησε τι ακριβώς έγινε. Δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να διασύρουν έναν παράγοντα όπως είναι ο κ. Κίρζης. Όταν προσπαθούν να θίξουν άτομα όπως τον κ. Κίρζη για κόκκινους φακέλους, τότε να το κλείσουμε και να μην το ξανανοίξουμε. Έχουμε θέσει στοιχεία ότι ο κ. Κίρζης έλειπε στο εξωτερικό, υπάρχουν εισιτήρια. Όλα ήταν στα υπόψη τους».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία