«Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε ημιτελικούς και τελικούς...»

Φανερά σκασμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη, στις δηλώσεις της στο Eurosport, μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Roland Garros, από την Καρολίνα Μούχοβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια προσπαθεί να χωνέψει το πρόωρο αντίο από την διοργάνωση και να συγκεντρωθεί στον επόμενο στόχο, καθώς τώρα θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και θα ξεκινήσει προετοιμασία για την σεζόν στο γρασίδι.

«Είχα πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής είναι η αλήθεια. Η δυσκολότερη ίσως που θα μπορούσε να μου τύχει από τις unseeded, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαι παίκτρια με ένα υψηλό επίπεδο. Επρεπε να έχω βρει περισσότερες λύσεις ομως στο γήπεδο. Να μπορούσα να είχα αντιμετωπίσει λίγο καλύτερα το άγχος. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να πω τι πήγε στραβά. Είχα ξεκινήσει καλά το παιχνίδι και θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλύτερα» ανέφερε για το παιχνίδι η Σάκκαρη στο Eurosport.

Στην ερώτηση για το πώς θα συνεχιστεί η σεζόν, σχολίασε: «Δε μπορώ να πω πολλά για το μέλλον. Σίγουρα θέλω λίγες μέρες ξεκούρασης, να ηρεμήσει το κεφάλι και θα ξεκινήσω τα παιχνίδια στο γρασίδι. Το πού θα ξεκινήσει δεν το έχω αποφασίσει. Η σεζόν συνεχίζεται, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Στη συνέχεια απάντησε φανερά ενοχλημένη για τον αποκλεισμό από μία unseeded παίκτρια και για την κριτική που θα της ασκηθεί (δεν ακούγεται η ερώτηση, ωστόσο από την απάντησή της αυτό προκύπτει), πως υπάρχει μερίδα του κόσμου που της έκανε κριτική ακόμη και μετά από ήττες σε τελικούς απέναντι σε τοπ παίκτριες, επομένως δεν θα της προκαλούσε έκπληξη.

«Στα τελευταία δύο τουρνουά έχασα από την Βοντρούσοβα που έχει παίξει τελικό grand slam και την Μούχοβα που λόγω τραυματισμού έχει πέσει στην κατάταξη. Σίγουρα θα χάσω απο παίκτριες χαμηλότερο ranking μέσα στη χρονιά. Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε τελικούς και ημιτελικούς που δεν της χάνω από μικρές παίκτριες, αλλά από τοπ, γι’ αυτό και διαφωνώ. Αλλά θα τύχει να χάσεις και άσχετα από το ranking» απάντησε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι
Το Ρολάν Γκαρός μοιράζει 56 εκατ. ευρώ-«Ζαλίζουν» τα ποσά που θα πάρουν οι νικητές
Τρεις Έλληνες και ένας Ισπανός: Οι παίκτες με τα περισσότερα Game 5 στην ιστορία της Ευρωλίγκας
Σε εξέλιξη τα έργα για το Eurobasket 2025-Στελέχη της FIBA στο Σπύρος Κυπριανού (pic)
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Πενταψήφιος αριθμός επισκεπτών αναμένεται στη Λεμεσό για το EuroBasket 2025
Για υψηλή γιορτή των αξιών του αθλητισμού μίλησε η ΥΠΑΝ στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών