Ο Γκουαρδιόλα τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ, σύμφωνα με την Equipe, για να μάθει σχετικά με τις προθέσεις του Βραζιλιάνου για το μέλλον του.

Ο Νεϊμάρ μοιάζει ανεπιθύμητος στην Παρί Σεν Ζερμέν και πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι παρότι το συμβόλαιό του λήγει το 2027, εκείνος θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Παρίσι.

Δημοσίευμα της Equipe, αναφέρει πως μία από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι κι η Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, ο άλλοτε προπονητής του στην Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, του τηλεφώνησε, προκειμένου να μάθει για τις σκέψεις που έχει αναφορικά με το μέλλον του, αλλά και τη ψυχολογική του κατάσταση.

Βέβαια, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι πιθανότητες να μετακομίσει ο Νεϊμάρ στο Μάντσεστερ είναι ελάχιστες.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται και στη λίστα της Γιουνάιτεντ, με τον Κασεμίρο να προσπαθεί να πείσει τον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας να πάρει μεταγραφή για τους "κόκκινους διαβόλους".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Η Μπάγερν εξετάζει και την περίπτωση του Ενκουνκού
BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα