«Τους πιάνει όλου η έρευνα, από τον διαιτητή της Δ’ Κατηγορίας μέχρι τον Μάζιτς»

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ευθύμιος Ευθυμίου, ανέφερε πως η έρευνα για τα στημένα στο κυπριακό ποδόσφαιρο τους αγγίζει όλους, μέχρι και τον πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας.

Μιλώντας στον Super Sport FM o κ. Ευθυμίου δήλωσε πως, «υπάρχει τεράστιο θέμα, έχουμε διατάξει εδώ και μήνες πλήρεις και σε βάθος έρευνα για την διαιτησία. Τους πιάνει όλους, από τον διαιτητή της Δ’ Κατηγορίας μέχρι τον Μάζιτς. Πρώτη φορά γίνεται μια τόσο τεράστια έρευνα στον τόπο μας. Κάθε Κυριακή σε αυτόν τον τόπο όλοι έχουν παράπονο από τη διαιτησία. Κατάντησε ανέκδοτο και πρέπει να δούμε τι συμβαίνει και τι φταίει. Σε δύο με τρεις μήνες πρέπει να έχουμε το τελικό πόρισμα της έρευνας που έχουμε διατάξει και αγγίζει όλους, και τον κ. Μάζιτς. Είχαμε μαζέψει τα στοιχεία και φαίνεται να δικαιολογείται να ερευνηθεί η διαιτησία στην Κύπρο. Ξέρω ότι κλήθηκε και κατέθεσε ο κ. Μάζιτς».

Ερωτηθείς αν υπήρξε αλλοίωση του πρωταθλήματος: «Είπε ο κ. Σαββίδης ότι 11 φάκελοι αφορούν την Καρμιώτισσα. Αν έχει δίκαιο, έπρεπε η Καρμιώτισσα να είναι διαγραμμένη, αν το προέβλεπαν οι κανονισμοί της ΚΟΠ, θεωρητικά το προέβλεπαν. Δεν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα από τις ομάδες που ηττήθηκαν απ’ την Καρμιώτισσα;».

Δειτε Επισης

BINTEO: Τα στιγμιότυπα του ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος
ΒΙΝΤΕΟ: Δύο γκολ, νεύρα και ανεπιθύμητος συμβιβασμός στο ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Η απίθανη ενέργεια του Γουαρίς και το γκολ του Φερέιρα
ΒΙΝΤΕΟ: Άναψαν τα αίματα στο Παπαδόπουλος-Εκτός εαυτού Σα Πίντο και Γκαγιέγο, αποβλήθηκαν από τον Γκερσίνι
ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ του Φερέιρα που ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ
ΒΙΝΤΕΟ: H εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κβιλιτάια και ο πανηγυρισμός του μπροστά στους Μαχητές
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι υποδέχθηκαν τους παίκτες Ανορθωσιάτες και ΑΠΟΕΛίστες στο Παπαδόπουλος
LIVE: Φέρνει το παιχνίδι στα ίσα η Ανόρθωση
ΒΙΝΤΕΟ: Τετράστερη Πάφος, έκανε ότι ήθελε και διέσυρε τη Δόξα
Οι ενδεκάδες Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι