Η ποινή στον Warda για την προκλητική κίνηση στους ΑΠΟΕλίστες

Ποινές επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, ανάμεσα στις οποίες και ο αποκλεισμός του Warda για δύο αγώνες και πρόστιμο, σχετικά με την καταγγελία για άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στις αποφάσεις, για τον «MOHSEN WARDA, AMR MEDHAT ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟ . Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο».

Δείτε όλες τις ποινές :

*Καταγγελία του Διαιτητή BEL, DARIO κατά του TANKOVIC, MUAMER Ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΥ F C που αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ F C /21.05.2023 (9η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Μάριου Αντωνίου κατά του MAJEED, WARIS Ποδοσφαιριστή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου που αποβλήθηκε για βίαιο παίξιμο εναντίον αντίπαλου ποδοσφαιριστή διεκδικώντας την μπάλα του έκανε δυνατό φάουλ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/19.05.2023 (12η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου:

(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου /17.05.2023 (12η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΜΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ Έφορου ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές του αγώνα (τους ύβρισε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/19.05.2023 (12η Αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες.

*Καταγγελία κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στο 62ο λεπτό του αγώνα που είχαν στόχο τον Α’ βοηθό διαιτητή του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου – ΑΕΛ Λεμεσού/20.05.2023 (13η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά:

(1) του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσούς και καπνογόνα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση στην κερκίδα (κροτίδες, πυρσούς, καπνογόνα) και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για φτύσιμο από οπαδό της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα που είχε στόχο τον έφορο ποδοσφαίρου της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του MOHSEN WARDA, AMR MEDHAT ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/21.05.2023 (9η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για ρίψη αντικειμένων στην αντίπαλη κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια και μετά το τ έλος του αγώνα και περαιτέρω για πυροδότηση στην κερκίδα (πυρσούς, κροτίδες) και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο και στην αντίπαλη κερκίδα (κροτίδα) επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας (έγραψαν συνθήματα στον τοίχο του σταδίου πίσω από τις θέσεις της βόρειας κερκίδας και έσπασαν και έριξαν στον αγωνιστικό χώρο πέραν τον 50 πλαστικών καθισμάτων), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/14.05.2023 (8η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας:

(α)για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ F C/21.05.2023 (9η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:

(1) της ΠΑΦΟΥ F C:

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση στην κερκίδα (κροτίδες) και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο (κροτίδες) επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του VALAKARI, ONNI JOHANNES SIMONPOIKA ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΥ F C για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 43ο λεπτό τ ου αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(3) του IKOKO JORDAN ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΥ F C για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 43ο λεπτό του αγώνα προς την αντίπαλη κερκίδα, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ F C/21.05.2023 (9η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /20.05.2023 (9η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 που διεξήχθη στις 19.05.2023 και ώρα 19:00 κατόπιν ενημέρωσης από την Αρμόδια Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) και από την οποία ενημέρωση καταλογίζεται και/ή αποδίδεται υπαιτιότητα στο Σωματείο σας για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα κατά παράβαση του άρθρου 10.(2) (ιθ) (1), (2), (3), (4) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/19.05.2023 (12η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

Δειτε Επισης

«Ήμασταν η ομάδα που είχε το πάνω χέρι και τις πιο κλασικές φάσεις»
BINTEO: Τα στιγμιότυπα του ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος
ΒΙΝΤΕΟ: Δύο γκολ, νεύρα και ανεπιθύμητος συμβιβασμός στο ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Η απίθανη ενέργεια του Γουαρίς και το γκολ του Φερέιρα
ΒΙΝΤΕΟ: Άναψαν τα αίματα στο Παπαδόπουλος-Εκτός εαυτού Σα Πίντο και Γκαγιέγο, αποβλήθηκαν από τον Γκερσίνι
ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ του Φερέιρα που ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ
ΒΙΝΤΕΟ: H εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κβιλιτάια και ο πανηγυρισμός του μπροστά στους Μαχητές
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι υποδέχθηκαν τους παίκτες Ανορθωσιάτες και ΑΠΟΕΛίστες στο Παπαδόπουλος
LIVE: Φέρνει το παιχνίδι στα ίσα η Ανόρθωση
ΒΙΝΤΕΟ: Τετράστερη Πάφος, έκανε ότι ήθελε και διέσυρε τη Δόξα