Οι επτά παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν... αγγίζονται

Μόλις επτά ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα δεν θα μπουν στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, μετά από απαίτηση του Τσάβι.

Στην περίπλοκη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να πουλήσει πολλούς παίκτες από το ρόστερ της για να έχει μετρητά, αλλά και για να μειώσει την κολοσσιαία μισθοδοσία της, όπως επιτάσσει το οικονομικό fair play της La Liga.

Μέλη του ρόστερ όπως ο Ραφίνια ή ο Φεράν Τόρες θα βρεθούν στην αγορά με την ελπίδα να διασώσουν το ταμείο των Καταλανών, αλλά σε γενικές γραμμές, η «Μπάρτσα» θα ακούσει προσφορές για όλους. 

Η διοίκηση και ο Τσάβι συμφώνησαν ότι υπάρχουν μόνο 7 βασικοί παίκτες στην ομάδα αυτή τη στιγμή, για τους οποίους δεν θα υπάρξει η παραμικρή διαπραγμάτευση.

Μια λίστα στην οποία βρίσκουμε τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν του φέτος. Ανέγγιχτο θεωρείται και το δίδυμο των στόπερ Κρίστενσεν-Αραούχο, πυλώνας της αμυντικής σταθερότητας του συλλόγου φέτος.

Στη συνέχεια έρχονται ο Πέδρι και ο Φρένκι ντε Γιονγκ, ενώ τη λίστα συμπληρώνουν ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»
Η Γαλλία καθάρισε τις ΗΠΑ, πεντάρ από τους Ιάπωνες και δύσκολη νίκη για την Ισπανία