Τέλος εποχής στον ΠΑΟΚ-Παρελθόν ο Μπίσεσβαρ μετά από επτά χρόνια

Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ ενόψει του καλοκαιρινού σχεδιασμού αλλά και της νέας σεζόν…

Έτσι λοιπόν, μετά τις αποχωρήσεις των Γιάσμιν Κούρτιτς, Νέλσον Ολιβέιρα και Τόμας Κεντζιόρα, ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας του και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Ωστόσο, σε αντίθεση με ό,τι αφορούσε στους προαναφερθέντες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ άφησαν ανοιχτή την πόρτα στον Ολλανδό άσο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισαν και αρτίστα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Oι αποχωρισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ζωή. Κάποιοι όμως είναι υπερβολικά δύσκολοι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά από επτά χρόνια θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2016 κι έκτοτε όλα αποτελούν ιστορία. Ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα. Ο αφάνας με το χαρακτηριστικό old school ποδοσφαιρικό στυλ λάτρεψε τον ΠΑΟΚ και την πόλη και λατρεύτηκε από το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Έζησε τα πάντα με την ασπρόμαυρη φανέλα. Έπαιξε σε 251 παιχνίδια, σκόραρε 27 φορές, μοίρασε 41 ασίστ, ήταν πρωταγωνιστής των Invincibles της σεζόν 2018-19, κατέκτησε συνολικά ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας και κυρίως προσέφερε αμέτρητες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της ομάδας έφτασε στο τέλος του. Ντιέγκο σ’ ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε κάθε καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου!

Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι για σένα ανοιχτή όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο!».

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

«Μπορώ να τα καταφέρω απέναντι στον οποιονδήποτε, ο Σπόραρ είναι ο καλύτερος παρτενέρ που είχα ποτέ»
Οπαδός του Παναθηναϊκού δέχθηκε επίθεση από πέντε άτομα στον Νέο Κόσμο
Καραπαπάς για τον τραυματισμό του Έσε-«Μιλάμε για ποδόσφαιρο ή γ@@@νο ΜΜΑ;»
Λουτσέσκου: Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα
«Η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε»
Γιοβάνοβιτς: Έχω παίκτες που βάζουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα και αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους
Αλμέιδα: Χθες ένας δημοσιογράφος γέλασε όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, σήμερα δεν είναι εδώ
Τρέλα και παράνοια στην Αγγλία-Ιστορικό διπλό για την ΑΕΚ, κατασπάραξε τους γλάρους
Πλήρωσε τα λάθη του και έκανε ευρωπαϊκή πρεμιέρα με το αριστερό ο Ολυμπιακός
Πέρασε από το Ελσίνκι με… ανατρεπτικό Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ!