Αχ βρε μελαχρινάκι, θα ποτίσεις και τρίτη κυπριακή ομάδα φαρμάκι;

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον Απόλλωνα, ο Αμρ Ουάρντα, τον οποίο η ομάδα της Λεμεσού αποχαιρέτησε με 33 λέξεις, ανακοινώνοντας την ίδια ώρα, την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αιγύπτιο άσο.

Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στους γαλάζιους της Λεμεσού, κάνοντας τους οπαδούς, να πίνουν νερό στο όνομά του μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις από τη μία του 29χρονου άσου και τα οικονομικά δεδομένα από την άλλη του Απόλλωνα, έφεραν αναπόφευκτα και το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών, αφού ήταν ανέφικτο να... τινάξει την μπάνκα η ομάδα της Λεμεσού για χάρη του Ουάρντα, μιας και η σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα, χωρίς να καταφέρει να κλειδώσει καν το εισιτήριο της εξόδου στην Ευρώπη.

Τα βλέμματα πάντως του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου, στρέφονται για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο στην περίπτωση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή.

Όπως και με την αποχώρησή του από την Ανόρθωση, που προκάλεσε αναταράξεις με τη μετακίνησή του στον Απόλλωνα, πλέον, φημολογείται έντονα ότι ο 29χρονος, ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια και με τρίτη κυπριακή ομάδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πάντως, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του Αιγύπτιου, καθώς από τη μια είναι ευλογία, αλλά και από την άλλη κατάρα, για μια ομάδα να τον έχει στο ρόστερ της, αφού είναι γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου, τόσο για τις ποδοσφαιρικές του αρετές, αλλά και για τις αψυχολόγητες και τόσο ανώριμες ενέργειές του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Έτσι το ερώτημα που παραμένει άλυτο μέχρι στιγμής, είναι εάν το «μελαχρινάκι» θα ποτίσει φαρμάκι και σε τρίτη κυπριακή ομάδα...

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ