Το μήνυμα των οπαδών του Απόλλωνα λίγο πριν τη διαμαρτυρία-«Τα σχέδια σας γνωστά»

Λίγη ώρα πριν την ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας, οι οπαδοί του Απόλλωνα, στέλνουν το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982, «μεγάλο σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες, με την ανακοίνωση μας για την σημερινή μας πορεία, με τις προκλήσεις από μεριάς αστυνομίας και δημοσιογράφων να έχουν ξεκινήσει από χθες στην απέλπιδα προσπάθεια τους να δυναμιτίσουν χωρίς λόγο και αιτία το κλίμα για την σημερινή μας πορεία, προετοιμάζοντας το έδαφος για να τα ξαναφορτώσουν όλα στους οπαδούς!».

Μάλιστα, τονίζουν, «ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΙΑΝΤΑ, ΜΜΑΔ, ΑΝΤΙΟΧΛΑΓΩΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ…. Γ Ε Λ Α Μ Ε! Τα σχέδια σας πιο γνωστά και από τα σκάνδαλα σας! Γι’ αυτό και εμείς καλούμε τον κάθε αδερφό που θα παραστεί στην σημερινή ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία διαμαρτυρίας του συνδέσμου να μην ενδώσει στις προκλήσεις του κάθε τυχάρπαστου. Όλοι γνωρίζουμε πως οι προπηλακισμοί, οι ειρωνείες, οι χλευασμοί και οι χειρονομίες είναι η ειδικότητα όσων θα βρίσκονται απέναντι μας, που σκοπό έχουν να μας κάνουν να ξαναπέσουμε στην παγίδα τους... που ήδη ξεκίνησαν με τους τόσους ορισμούς που προαναφέραμε! Πιθανόν τα άρθρα με τίτλους για «χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς» να είναι ήδη έτοιμα».

Καταλήγοντας, αναφέρουν πως, «προς ενημέρωση σας ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ..ΚΑΙΓΕΤΑΙ».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών