Απέκτησε τον Ουρόσεβιτς ο Άρης-Πράσινος για δύο χρόνια ο Σέρβος αμυντικός

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου αμυντικού, Σλόμποταν Ουρόσεβιτς. Ο 29χρονος (15/04/1994) ποδοσφαιριστής που ήταν αρχηγός της Παρτίζαν Βελιγραδίου, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των πρωταθλητών, ο Ουρόσεβιτς αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σερβίας, όλες ως βασικός, ενώ πέτυχε 4 γκολ. Ποδοσφαιριστής με αρκετές εμπειρίες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς αγωνίστηκε στους ομίλους τόσο του Γιουρόπα, όσο και του Κόνφερενς Λιγκ. Τη σεζόν 22-23 έφτασε μέχρι τα πλέϊ-οφ της φάσης των «16» του Κόνφερενς Λιγκ, αφού προηγουμένως η ομάδα του τερμάτισε στη 2η θέση του 4ου ομίλου. Ο Ουρόσεβιτς αγωνίστηκε στα 7 από τα 8 συνολικά παιχνίδια που έδωσε φέτος η Παρτίζαν στην Ευρώπη.

Ο έμπειρος αμυντικός ύψους 1.83, αγωνίστηκε στην Παρτίζαν από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον περασμένο Μάϊο καταγράφοντας συνολικά περισσότερες από 150 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με τους «ασπρόμαυρους» ο Ουρόσεβιτς κατέκτησε 2 κύπελλα. Ως μέλος της Εθνικής Σερβίας κάτω των 19 ετών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2013.

«Ο πρώην αρχηγός της Παρτίζαν, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρατ Βελιγραδίου και αγωνίστηκε επίσης στη Νάπρετακ Σερβίας. Πέραν της Σερβίας, τη σεζόν 15-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βελγική Λέουβεν. Καλωσορίζουμε το Σλόμποταν Ουρόσεβιτς στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την "πράσινη" φανέλα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης