Διορίστηκαν ερευνώντες λειτουργοί για τους φακέλους της UEFA-Χρονοδιάγραμμα 45 ημερών

Στο διορισμό δύο ερευνώντων λειτουργών για να διερευνήσουν το υλικό που παρέδωσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού ο πρώην Γραμματέας της Επιτροπής Χάρης Σαββίδης, σε σχέση με 16 «κόκκινους» φακέλους που έστειλε η UEFA μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πρώην στελέχη της Επιτροπής, αποφάσισε την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρία της η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, που έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής  Άντρος Καπαρδής είπε ότι «η Επιτροπή διόρισε δύο ερευνώντες λειτουργούς μετά από το υλικό που μας είχε προμηθεύσει ο Χάρης Σαββίδης».

Ο κ. Καπαρδής είπε ότι στους ερευνώντες λειτουργούς «έχουν δοθεί οδηγίες να διερευνήσουν το περιεχόμενο αυτό των στοιχείων και να ετοιμάσουν έκθεση την οποία να μας δώσουν σε διάστημα 45 ημερών».

Ερωτηθείς για τους όρους εντολής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής είπε ότι «έχουν πάρει συγκεκριμένο αριθμό όρων εντολής» που αφορούν «τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν» και «σε 45 μέρες να παραδώσουν τα πορίσματα τους».

Κληθείς να αναφέρει τα ονόματα των ερευνώντων λειτουργών, ο κ. Καπαρδής είπε ότι «μαζί με τα πορίσματα» θα δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα τους.

Ερωτηθείς αν συζήτησαν και το θέμα του ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, ο κ. Καπαρδής είπε ότι θα το δούμε σύντομα σε μελλοντική συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, «μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Οι 16 κόκκινοι φάκελοι αφορούν 11 παιχνίδια της Καρμιώτισσας και πέντε του Ερμή Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σωφρόνης: O Μάκης είναι πολύ καλός προπονητής και ξέρει πως να κλείσει μια ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Κυρία στο ραντεβού της η Ανόρθωση, έριξε τριάρα της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Πήγε να την πατήσει αλλά το γύρισε και έφυγε με σπουδαίο διπλό η Ομόνοια
BINTEO: Η κίνηση του Φιλίποβιτς στον Τσίκο που έφερε ένταση και κόκκινη κάρτα
ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι της Δόξας και η εύστοχη εκτέλεση του Σαντίκ που πάγωσε την Ομόνοια
BINTEO: Κάνει πάρτι στο Άλφαμεγα η Ανόρθωση με δυο γκολ σε δυο λεπτά
BINTEO: Το γκολ της Ανόρθωσης που ακυρώθηκε ως οφσάιντ
LIVE: Το έφερε τούμπα το παιχνίδι στην Περιστερώνα η Ομόνοια
LIVE: Οι προβολείς στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση
Τα εισιτήρια της Ομόνοιας που απέμειναν για το sold out στην Περιστερώνα