Διορίστηκαν ερευνώντες λειτουργοί για τους φακέλους της UEFA-Χρονοδιάγραμμα 45 ημερών

Στο διορισμό δύο ερευνώντων λειτουργών για να διερευνήσουν το υλικό που παρέδωσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού ο πρώην Γραμματέας της Επιτροπής Χάρης Σαββίδης, σε σχέση με 16 «κόκκινους» φακέλους που έστειλε η UEFA μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πρώην στελέχη της Επιτροπής, αποφάσισε την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρία της η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, που έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής  Άντρος Καπαρδής είπε ότι «η Επιτροπή διόρισε δύο ερευνώντες λειτουργούς μετά από το υλικό που μας είχε προμηθεύσει ο Χάρης Σαββίδης».

Ο κ. Καπαρδής είπε ότι στους ερευνώντες λειτουργούς «έχουν δοθεί οδηγίες να διερευνήσουν το περιεχόμενο αυτό των στοιχείων και να ετοιμάσουν έκθεση την οποία να μας δώσουν σε διάστημα 45 ημερών».

Ερωτηθείς για τους όρους εντολής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής είπε ότι «έχουν πάρει συγκεκριμένο αριθμό όρων εντολής» που αφορούν «τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν» και «σε 45 μέρες να παραδώσουν τα πορίσματα τους».

Κληθείς να αναφέρει τα ονόματα των ερευνώντων λειτουργών, ο κ. Καπαρδής είπε ότι «μαζί με τα πορίσματα» θα δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα τους.

Ερωτηθείς αν συζήτησαν και το θέμα του ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, ο κ. Καπαρδής είπε ότι θα το δούμε σύντομα σε μελλοντική συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, «μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Οι 16 κόκκινοι φάκελοι αφορούν 11 παιχνίδια της Καρμιώτισσας και πέντε του Ερμή Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τερμάτισε μονομερώς τη συνεργασία με την Ανόρθωση ο Wague-Η αντίδραση της ομάδας
Δανεικός στην ΑΕΚ ο Γιέρσον Τσακόν
Δρομείς του ΑΠΟΕΛ έτρεξαν 7,5 χιλιόμετρα ενάντια στην κατοχή και την εισβολή
Κύριος και επίσημα ο Σπόλιαριτς-Οι λεπτομέρειες του deal
Ξεκαθαρίζει για Κατσαντώνη ο Φανούριος-«Απολογούμαι προς τους ανθρώπους της Καρμιώτισσας»
Δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου ο Βροντής
«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε»
ΑΠΟΕΛ | «Δυνατή» ομάδα
Δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα η Πάφος FC
Πρώην διαιτητής πιάστηκε φορτωμένος με πυρσούς και καπνογόνα στο ΓΣΠ