Κρατάει σκληρή στάση η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει τον Κέιν

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε δηλώσει πως «υπάρχει ένα μεγάλο καλοκαίρι μπροστά και πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν εδώ για να αρχίσουμε να είμαστε ξανά επιτυχημένοι.

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο, σε σχέση με κάποιες από τις αξίες του συλλόγου. Είχαμε πολλές συζητήσεις όπως αυτή στο παρελθόν για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε ξανά».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πρόκειται για ένα ποσό απαγορευτικό για τους «κόκκινους διάβολους», αλλά και για τις Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, που ενδεχομένως να ήθελαν τον παίκτη.

Δεδομένης της σκληρής στάσης που κρατά ο Λίβι, οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να προτείνουν στον 29χρονο επιθετικό να χρησιμοποιήσει την «αίτηση μεταγραφής», που συνηθίζεται στην Premier League σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Εφόσον τελικά ο έμπειρος επιθετικός, συμφωνήσει να... παίξει αυτό το χαρτί, οι παράγοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον πάρουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League
BINTEO: Επεισόδια μεταξύ οπαδών μετά τη λήξη του Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ
Συγκίνησε ο Κλοπ: Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν
Τέλος ο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους-Αιχμές για τη συμπεριφορά του
Ο Άρνε Σλοτ κι επίσημα νέος προπονητής της Λίβερπουλ