Στο κυνήγι του 18χρονου wonderkid της Τουρκίας η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι τρομερές εμφανίσεις και το ατόφιο ταλέντο του next big thing του τουρκικού ποδοσφαίρου, Αρντά Γκιουλέρ, έχουν προσελκύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία σύμφωνα με τη «Marca» μπαίνει δυνατά στην κούρσα της απόκτησής του.

Το όνομα του Αρντά Γκιουλέρ έχει αρχίσει να διαδίδεται από στόμα σε στόμα τη φετινή σεζόν, στην οποία διέπρεψε με την πρώτη ομάδα της Φενέρμπαχτσε αλλά και με την εθνική Τουρκίας. Αναμενόμενα, μια πλειάδα συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα φέρεται να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του για να τον κάνουν δικό τους. Και μέσα σε αυτή τη λίστα δεσπόζει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη «Marca», το διαμαντάκι του τουρκικού ποδοσφαίρου αποτελεί εδώ και καιρό μεταγραφικό «στόχο» των Μερένγκες, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν στην επένδυση σε νεαρούς παίκτες με τεράστια προοπτική και ο 18χρονος Γκιουλέρ κουμπώνει ιδανικά σε αυτό το προφίλ.

Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο της περίπτωσής του που έχει δελεάσει όλα τα μεγάλα κλαμπ (ανάμεσά τους και η Μπαρτσελόνα) είναι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή της ρήτρας αποδέσμευσης που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του στη Φενέρ, η οποία ίσα που ξεπερνά τα 18 εκατομμύρια ευρώ!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το πλάνο της Ρεάλ είναι να τον εντάξει πρώτα στην Καστίγια και βάσει της προσαρμογής του να τον προωθήσει σταδιακά στην πρώτη ομάδα.

Ο Γκιουλέρ, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Μόντσι που άφησε τη Σεβίλλη για την Άστον Βίλα, εντυπωσίασε άπαντες φέτος παίζοντας τόσο ως δημιουργικός μέσος όσο και ως εξτρέμ, μετρώντας έξι γκολ και επτά ασίστ σε 35 συμμετοχές με την ομάδα του Φαναριού σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόσφατα, το απίθανο πρώτο του γκολ με το εθνόσημο που πέτυχε με τρομερό curler στο Τουρκία-Ουαλία έκανε ξανά τους συμπατριώτες του να... παραμιλούν για τον γεννημένο το 2005 στην Άγκυρα μεσοεπιθετικό.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Βαριές καταγγελίες δημοσιογράφου για απειλές από Αλέγκρι-«Θα σου κόψω τα αυτιά και θα σου σπάσω τα μούτρα»
Ανατροπή στην υπόθεση Τούχελ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για ανανέωση
Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βλάχοβιτς έστεψε Κυπελλούχο τη Γιουβέντους
Τρίποντα Ευρώπης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι
Θέλει τον Μπρούνο Φερνάντες στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο
Θέλει Μανδά η Φιορεντίνα-Το ποσό που τον κοστολογεί η Λάτσιο
Η... ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την Άρσεναλ-Έτσι θα πάρει το πρωτάθλημα
Αγγλικός εμφύλιος για την αποκάλυψη του Αλόνσο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν
Διπλό για Ευρώπη της Βιγιαρεάλ και… χαλάστρα στην Τζιρόνα