Έτοιμη να... κλέψει τον Μέσι από την Μπαρτσελόνα και να πυροδοτήσει το μπαμ η Αλ Χιλάλ

Το μέλλον του Λιονέλ μέσι παραμένει «διχασμένο» μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Βαρκελώνης και σύντομα αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τον πρώτο λόγο, ωστόσο, φέρεται πως έχει η Αλ Χιλάλ με την αστρονομική πρόταση του 1,2 δισεκατομμυρίου ευρώ που έχει καταθέσει στον Αργεντινό θρύλο και μάλιστα προετοιμάζει ήδη την ανακοίνωση της μεταγραφής του!

Όπως αναφέρει η καταλανική «Sport» επικαλούμενη πηγές εντός του κλαμπ, η Αλ Χιλάλ σκοπεύει να κάνει επίσημο το deal την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, 6 Ιουνίου, έχοντας περίσσια αισιοδοξία πως μέχρι τότε θα έχει αποσπάσει το οριστικό «ναι» του 36χρονου, ο οποίος θα έχει αποχωρήσει και τυπικά από την Παρί Σεν Ζερμέν τρεις μέρες νωρίτερα μετά το τελευταίο ματς της σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα και θα μπορεί ανεμπόδιστος να επικοινωνήσει οποιαδήποτε απόφαση για την καριέρα του.

Η Μπαρτσελόνα από πλευράς της συνεχίζει να βρίσκεται stand-by και εξακολουθεί να ελπίζει, ωστόσο, η καθυστέρηση στην έγκριση του οικονομικού πλάνου που έχει παρουσιάσει στη La Liga για την ενσωμάτωση του Μέσι και το γεγονός πως δεν είναι σε θέση να καταθέσει επίσημη πρόταση μέχρι να φτιάξει τον απαραίτητο χώρο στο μπάτζετ μέσω πωλήσεων, καθιστά τις πιθανότητες και τον χρόνο εναντίον της.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Το θύμα ζητά 12 χρόνια ποινή φυλάκισης για τον Nτάνι Άλβες
Γκουαρδιόλα: Αν παίζουμε όπως με Λίβερπουλ και Τότεναμ, θα είμαστε ξανά πρωταθλητές Αγγλίας
Κατηγορηματικός ο Ντε Λαουρέντις-«Δεν θα φύγει από τη Νάπολι ο Οσιμέν»
Ορατό το ενδεχόμενο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στη Γαλλία
Το ιστορικό πρώτο πέναλτι που κερδίζει τερματοφύλακας στην Serie A
Ο Σουάρες αποχαιρέτησε την Γκρέμιο και ετοιμάζεται για reunion με τον Μέσι
Ο Ζοάο Φέλιξ κράτησε όρθια τη νυν και τιμώρησε την πρώην
Νεκρός 18χρονος παίκτης της Ολιβεϊρένσε-Θα υπόγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο τις επόμενες ημέρες
Ούτε Μπαπέ ούτε Χάαλαντ! Αυτό το αστέρι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε κοντά στη Ρεάλ
Το σκληρό φάουλ του τερματοφύλακα της Παρί στον αγώνα με Χάβρη