Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για τους ΑΜΚΕ στη Μάλτα

Θερμά συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές αλλά και σε όλη την κυπριακή αποστολή που λαμβάνει μέρος στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης

Σε γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος αναφέρει πως, «με χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την πορεία και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας στους 19ους Αγώνες Μικρώνs Κρατών Ευρώπης, που διεξάγονται στη Μάλτα. Οι προσπάθειες όλων των μελών της κυπριακής αποστολής ανέβασαν τη χώρα μας στη συνολική κατάταξη, κερδίζοντας 87 μετάλλια, 30 χρυσά, 28 αργυρά και 29 χάλκινα και πετυχαίνοντας παγκύπριες, αλλά και ατομικές επιδόσεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε, «θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις Ομοσπονδίες, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμό, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους αρχηγούς και βοηθούς αρχηγούς της αποστολής. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια όλων, τη διαχρονική επιμονή και προετοιμασία πέτυχαν να ανεβάσουν την Κύπρο ακόμα πιο ψηλά και να προκαλέσουν συγκίνηση και θαυμασμό σε όλους μας».

Παράλληλα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης υπέδειξε ότι, «οι επιτυχίες και οι προσπάθειες της αποστολής μας, όχι μόνο συνέβαλαν στην κατάκτηση της κορυφής, αλλά και μας εμπνέουν. Η επιμονή, οι θυσίες και η αταλάντευτη προσήλωσή τους αποτελούν οδηγό και παράδειγμα για όλους μας».

Δειτε Επισης

«Όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι καλό για μένα να πάω στον Παναθηναϊκό»
Δεύτερη σε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου-Πέντε χρυσά
«Είναι πιο εύκολο να φτάσεις στην κορυφή παρά να κρατηθείς σε αυτή»
«Παρίσι ερχόμαστε», φώναξαν Kάλια και Νικόλας Αντωνίου
Πρωτιά για Κύπρο στο Πρωτάθλημα Στίβου Μικρών Κρατών Ευρώπης
Στην 6η θέση η Κάλια Αντωνίου στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου
Στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Πανευρωπαϊκό η Κάλια Αντωνίου
Νέο παγκύπριο ρεκόρ για την Μαρίνα Χατζηκώστα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κ16
Κώστας Σλούκας: Μένει εκτός εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για το Προολυμπιακό τουρνουά
Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ νέος προπονητής των Λέικερς