Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για τους ΑΜΚΕ στη Μάλτα

Θερμά συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές αλλά και σε όλη την κυπριακή αποστολή που λαμβάνει μέρος στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης

Σε γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος αναφέρει πως, «με χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την πορεία και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας στους 19ους Αγώνες Μικρώνs Κρατών Ευρώπης, που διεξάγονται στη Μάλτα. Οι προσπάθειες όλων των μελών της κυπριακής αποστολής ανέβασαν τη χώρα μας στη συνολική κατάταξη, κερδίζοντας 87 μετάλλια, 30 χρυσά, 28 αργυρά και 29 χάλκινα και πετυχαίνοντας παγκύπριες, αλλά και ατομικές επιδόσεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε, «θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις Ομοσπονδίες, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμό, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους αρχηγούς και βοηθούς αρχηγούς της αποστολής. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια όλων, τη διαχρονική επιμονή και προετοιμασία πέτυχαν να ανεβάσουν την Κύπρο ακόμα πιο ψηλά και να προκαλέσουν συγκίνηση και θαυμασμό σε όλους μας».

Παράλληλα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης υπέδειξε ότι, «οι επιτυχίες και οι προσπάθειες της αποστολής μας, όχι μόνο συνέβαλαν στην κατάκτηση της κορυφής, αλλά και μας εμπνέουν. Η επιμονή, οι θυσίες και η αταλάντευτη προσήλωσή τους αποτελούν οδηγό και παράδειγμα για όλους μας».

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης