Ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή η Πάφος

Την πρώτη τους μεταγραφή για τη νέα χρονιά ανακοίνωσε η Πάφος.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Πάφου ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Μάθιους Αλβαρένγκα ντε Ολιβέιρα, Νταβό.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Matheus Alvarenga de Oliveira, γνωστού ως «Davó», σε μορφή δανεισμού για μια σεζόν.

Ο 23χρονος Davó (16/08/1999), είναι ένας πολυθεσίτης παίκτης, που παίζει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.

Ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στις ομάδες νέων της Guarani FC στη Βραζιλία, ανεβαίνοντας σταθερά στην Α’ ομάδα. Στη συνέχεια, έδειξε το ταλέντο του σε εξέχοντες ομάδες όπως οι Corinthians, Philadelphia Union, EC Bahia και Cruzeiro EC. Τελευταία του σεζόν αυτή με την EC Bahia, όπου συνέβαλε σημαντικά στην άνοδό της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας 10 τέρματα και 4 τελικές πάσες (ασίστ) σε 40 εμφανίσεις.

Καλωσορίζουμε τον Davó στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα συνεισφέρει θετικά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την ερχόμενη σεζόν».

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία