Στο Νο.4 ο Τσιτσιπάς με ήττα του Ρουντ

Παρά την ήττα του στα προημιτελικά του Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πιθανότητες να κερδίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη τη Δευτέρα (12/6).

Θα ανεβεί, λοιπόν, στο Νο.4 του κόσμου, αν ο Κάσπερ Ρουντ ηττηθεί αύριο στα ημιτελικά του παριζιάνικου σλαμ από τον Σάσα Ζβέρεφ, καθώς ο 24χρονος Νορβηγός υπερασπίζεται την περσινή του συμμετοχή στον τελικό.

Mετά θα έχει καλές πιθανότητες να μείνει στο Top 4 μέχρι το Wimbledon και αυτό θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την κλήρωση του τρίτου major της σεζόν. Γιατί έτσι θα αποφύγει Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμηθείτε ότι στο Roland Garros μπήκε ως Νο.5 του ταμπλό, βρήκε τον Αλκαράθ στα προημιτελικά και αν νικούσε στα ημιτελικά θα έπεφτε πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Θα έχει, πάντως, πιθανότητες να μπει στην τετράδα πριν το Wimbledon ακόμα και με νίκη του Ρουντ, αρκεί ο Σκανδιναβός να μη σηκώσει το τρόπαιο.

Δειτε Επισης

«Μιλάς για ταλέντο, αλλά τ' αδέρφια σου πιάνουν δύο θέσεις στο ρόστερ»
Αντετοκούνμπο: Μπορώ να καρφώσω ακόμη…
Κορυφαία επίδοση στο 2023 για τον Τράικοβιτς
ΑΕΚ και Ανόρθωση κοντράρονται για το Σούπερ Καπ Καλαθόσφαιρας
Αποκλείστηκε η Ελλάδα από το Davis Cup μετά την ήττα του Τσιτσιπά
Χάμιλτον: Ρισκάραμε στην Σιγκαπούρη
Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο πρόεδρος των Καβαλίερς
Μεγάλη δωρεά του Τσιτσιπά για τους πλημμυροπαθείς
Σάινθ: Θα δώσω τα πάντα, ελπίζω να είναι αρκετό
Ράσελ: Έχουμε πλεονέκτημα με την έξτρα γόμα ελαστικών