Ντε Μπρόινε: Aν δεν είσαι μεγάλη ομάδα, δεν μπορείς να φτάσεις στον τελικό

Ο Βέλγος σταρ της Μάντσερερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε πιστεύει ότι είναι σημαντικό να μην έχουν άγχος οι συμπαίκτες του στον τελικό κόντρα στην Ίντερ το Σάββατο, ενώ περιμένει να συναντήσει τον φίλο του, Λουκάκου, έστω και σαν αντίπαλο.

Λίγες ώρες απομένουν για τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη με την Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει την Ίντερ και τους “πολίτες” του Πεπ Γκουαρδιόλα να στοχεύουν στην κατάκτηση του πρώτου Champions League στην ιστορία της ομάδας τους. Πριν δύο σεζόν δεν το κατάφεραν κόντρα στην Τσέλσι ωστόσο φέτος κυνηγούν την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς “πυλώνες” της Μάντσεστερ Σίτι όλα τα χρόνια που βρίσκεται ο Γκουαρδιόλα στον πάγκο του προπονητή , υποστηρίζει ότι το “συστατικό” που θα τους χαρίσει το βαρύτιμο τρόπαιο, είναι η έλλειψη άγχους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όσο πιο χαλαροί θα είναι αυτός και οι συμπαίκτες του, τόσο θα αυξηθούν και οι πιθανότητες κατάκτησης για την Μάντσεστερ Σίτι.

«Ίσως κάποια φορά να μην είμαστε λαμπεροί ή να παίζει καλύτερα ο αντίπαλος, όπως συνέβη στο παρελθόν. Συμβαίνει και θα πρέπει να το αποδεχόμαστε. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το κλειδί: όσο πιο χαλαροί φτάσουμε σε αυτόν τον τελικό κόντρα στην Ίντερ, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε να κατακτήσουμε το Champions League. Εάν δεν είσαι μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να φτάσεις στον τελικό και η Ίντερ έχει κερδίσει φέτος πάρα πολλά στην Ιταλία. Έχει τα πλάνα της, το στιλ της, τους ξέρουμε. Εμείς έχουμε τα δικά μας όπλα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω από εκείνους. Ουδείς στην Σίτι σκέφτεται πως θα είναι ένα εύκολο ματς,. Έχουμε 50% πιθανότητες για να πάρουμε το τρόπαιο»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα αγωνιστεί κόντρα στον φίλο και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα του Βελγίου, Ρομέλου Λουκάκου και όπως δήλωσε ο ίδιος θα έχουν την ευκαιρία να τα πούνε έπειτα από πολύ καιρό, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Έχω να τον ακούσω από το τελευταίο ματς που δώσαμε μαζί με το Βέλγιο. Είχαμε και οι δύο πολλές υποχρεώσεις. Ο Ρομέλου είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου στο χώρο του ποδοσφαίρου, γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν 13 ετών αλλά θα τα ξαναπούμε μετά τον τελικό»

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ