Τα βρήκε με τον Ομπαμεγιάνγκ για τριετές συμβόλαιο η Μαρσέιγ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ετοιμάζει βαλίτσες για Μασσαλία. Σε συμφωνία με την Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 έχει έρθει ο Γκαμπονέζος στράικερ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Τσέλσι για να κλείσει άμεσα το deal.

Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ligue 1 και αποτελεί σύμμαχο για τη Μαρσέιγ στις διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως οι συζητήσεις δεν αναμένονται να είναι περίπλοκες και όλα δείχνουν πως το θέμα θα κλείσει με τις δύο ομάδες να δίνουν τα χέρια.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Το νέο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Σίτι ήταν... δήλωση-«Προφανώς και δεν φοβάμαι τις 115 κατηγορίες»!
Ριμπερί για τη Χρυσή Μπάλα του 2013-«Θα παραμείνει για πάντα μια αδικία, είχα κάνει την τέλεια χρονιά»
Με το δεξί μπήκαν στα προκριματικά του World Cup Αγγλία, Πολωνία, Φινλανδία, Βοσνία και Λετονία
Χάρι Κέιν για τη Xρυσή Μπάλα: «Στην Τότεναμ δεν θα μπορούσα να την κατακτήσω, φέτος μπορώ»
Νεϊμάρ: Αποκάλυψη πως αρνήθηκε πρόταση 100 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για χάρη της Μπαρτσελόνα
Ήρωας της Βραζιλίας ξανά ο Βινίσιους-Νικητήριο γκολ στο 99′ και μισό βήμα μακριά από το Μουντιάλ
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Εμπαπέ κατάφερε να εκνευρίσει τον Λούκα Μόντριτς
Πρόκριση χωρίς… Πινέδα το Μεξικό στον τελικό του Nations League
Εκτός ο Πάλμερ από τα παιχνίδια της Αγγλίας με Αλβανία και Λετονία για το World Cup του 2026
«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μέσι, έχει μυϊκό πρόβλημα»