Απαντήσεις Λαπόρτα για Μέσι-«Συμφωνήσαμε με La Liga, καταλαβαίνω την απόφαση του»

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ζοάν Λαπόρτα!

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» παραχώρησε συνέντευξη στη La Vanguardia, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο σίριαλ με τον Λιονέλ Μέσι που δεν είχε happy end και το αφιέρωμα που ετοιμάζουν στον Αργεντινό, ενώ ανέφερε και για τα οικονομικά του συλλόγου, όπως και για την ενίσχυση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

«Είχαμε συμφωνήσει με τη La Liga ότι θα αφιερώναμε μέρος των πόρων που διαθέτουμε στον Μέσι. Αυτό περιλαμβανόταν στο σχέδιο βιωσιμότητας. Το κοινοποιήσαμε στον Ζόρζε Μέσι. Μου είπε ότι ο Λίο είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά στο Παρίσι και ότι ήθελε λιγότερη πίεση. Με τη δική μας επιλογή, θα συνέχιζε να βρίσκεται υπό πίεση και κατάλαβα την απόφασή του. Καλή του τύχη και αρχίσαμε να ετοιμάζουμε το σούπερ αφιέρωμά του. Στο πλαίσιο της 125ης επετείου και όταν επιστρέψουμε στο Καμπ Νου θα ήταν τέλειο», εξήγησε και συνέχισε για το χρέος προς τον Αργεντινό: «Αυτό που του οφείλουμε είναι η αναβολή του μισθολογικού κόστους που συμφωνήθηκε με το προηγούμενο συμβούλιο και που παράγει εκκρεμότητες που λήγουν το 2025. Πληρώνεται με θρησκευτική ευλάβεια», είπε για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ο Λαπόρτα και συνέχισε για την ενίσχυση της ομάδας:

«Ο Τσάβι καταλαβαίνει την κατάσταση του συλλόγου. Θα ήθελε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, αλλά ξέρει ότι κάποιες επιλογές είναι ανέφικτες και θα κάναμε λάθος. Όσο για το μέλλον του, θέλει να συνεχίσει και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα», τόνισε για τον Ισπανό τεχνικό και έκλεισε για την κατάσταση των ταμείων του συλλόγου:

«Όταν ήρθαμε ήταν κρίσιμη, αλλά μπορέσαμε να αντιδράσουμε και σώσαμε τον σύλλογο από τη χρεοκοπία. Ο σύλλογος θα είναι σε ταχύτητα πλεύσης του χρόνου», ήταν τα λόγια του προέδρου των πρωταθλητών Ισπανίας.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας
H Νιούκαστλ προσφέρει στην Άρσεναλ 15 εκατ. για τον Ράμσντεϊλ
Αήττητη πρωταθλήτρια η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για τη Χάιντενχαϊμ
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ
Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ-«Ναι θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»
Αποχωρεί ο Ελνένι από την Άρσεναλ