BINTEO: Τριάρα της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ σε ένα όχι και τόσο... φιλικό Clasico

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό Clasico είχαν οι φίλαθλοι στο AT&T Stadium του Άρλινγκτον του Τέξας, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί 3-0 της Ρεάλ χάρη στα γκολ των Ουσμάν Ντεμπελέ, Φερμίν Λόπεθ και Φεράν Τόρες.

Μπορεί ο αγώνας να ήταν φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης εξαιτίας αρκετών δυνατών μαρκαρισμάτων και μονομαχιών, ειδικά στο πρώτο μέρος. Θύματα, μάλιστα, του υπερβάλλοντα ζήλου έπεσαν τόσο ο Ιλκάι Γκιντογκάν όσο και ο Φερλάν Μεντί, οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή εξαιτίας των σκληρών φάουλ των Τσουαμενί και Φρένκι ντε Γιονγκ αντίστοιχα.

Μπορεί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και συνολικά 3(!) δοκάρια, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που είχε την ουσία και πήρε κατ' επέκταση και το αποτέλεσμα.

Ο αγώνας

Οι μπλαουγκράνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 15ο λεπτά της αναμέτρησης, με τον Ντεμπελέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τιμπό Κουρτουά.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι μερένγκες είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι. Την ίδια τύχη είχε και άλλο ένα σουτ του Βραζιλιάνου λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Η Ρεάλ είχε περισσότερο τον έλεγχο και επιχείρησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, έχοντας αρκετές τελικές στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι, με το σουτ του Τσουαμενί στο 62ο λεπτό να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Οι αρκετές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα του αγώνα, με την Μπαρτσελόνα να το εκμεταλλεύεται, φτάνοντας σε δεύτερο γκολ με τον Φερμίν Λόπεθ. Ο 20χρονος μέσος έζησε μία ξεχωριστή στιγμή, καθώς σημείωσε το πρώτο γκολ με την πρώτη ομάδα, εξαπολύοντας ένα κεραυνό που δεν επέτρεψε τον Κουρτουά να αντιδράσει.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Φεράν Τόρες από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της εμφατικής επικράτησης των Καταλανών.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Ρεάλ Σοσιεδάvs Βαλένθια 1-0-Φουλ για Ευρώπη η μια, εκτός στόχου η άλλη
Στις 6 Ιουνίου η ψηφοφορία για την πρόταση της Γούλβς για κατάργηση του VAR
Νάπολι και Ατλέτικο προστέθηκαν στην λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Γκρίνγουντ
Βαριές καταγγελίες δημοσιογράφου για απειλές από Αλέγκρι-«Θα σου κόψω τα αυτιά και θα σου σπάσω τα μούτρα»
Ανατροπή στην υπόθεση Τούχελ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για ανανέωση
Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βλάχοβιτς έστεψε Κυπελλούχο τη Γιουβέντους
Τρίποντα Ευρώπης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι
Θέλει τον Μπρούνο Φερνάντες στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο
Θέλει Μανδά η Φιορεντίνα-Το ποσό που τον κοστολογεί η Λάτσιο