Και επίσημα ελεύθερος από την Παρί το 2024 ο Εμπαπέ

Είναι πλέον οριστικό: ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι από τα μεσάνυχτα στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος επιθετικός είχε προθεσμία μέχρι τις 31 Ιουλίου να ενεργοποιήσει την οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο συμβολαίου, ως το 2025, ωστόσο-όπως αναμενόταν-δεν έκανε χρήση της.

Πλέον και με τη βούλα ο 24χρονος άσος θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, αφού φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Η Παρί έχοντας βάσιμες φοβίες πως ο σούπερ σταρ της έχει προσυμφωνήσει με τη Ρεάλ να μετακομίσει στη Μαδρίτη σε έναν χρόνο χωρίς αντάλλαγμα, επιμένει να επιζητά την πώλησή του. Ωστόσο δεν βρίσκει ανταπόκριση από τον ποδοσφαιριστή. Παρότι συμφώνησε για την πώληση του Εμπαπέ στην Αλ Χιλάλ με 300 εκατ. ευρώ, ο ίδιος δεν δέχτηκε καν να συζητήσει με τους Σαουδάραβες.

Πώς έχουν πλέον τα δεδομένα; Η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει οριστική. Η Παρί αποφάσισε να θέσει τον Εμπαπέ εκτός ομάδας, καθώς έπαιξε μόνο στο φιλικό με την Χάβρη στις 21 Ιουλίου και έκτοτε προπονείται μόνος του, ενώ δεν ακολούθησε την περιοδεία της ομάδας σ την Ασία. Μένει να φανεί αν αυτό θα συνεχιστεί, δεδομένου ότι στις 12 Αυγούστου αρχίζει το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ ως τις 4 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να δηλωθεί από την Παρί η λίστα των παικτών για το Champions League. Και με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα δούμε ξανά τον Εμπαπέ με τα χρώματα της Παρί.

Μπροστά στον κίνδυνο να τον χάσει άνευ ανταλλάγματος και από τη στιγμή που πιθανολογείται η πρόθεση να τον «παρκάρει» για όλη τη σεζόν, η Παρί λογικό θα ήταν να επιδιώξει κάποιο άλλο deal. Είτε δανεισμού του Εμπαπέ για έναν χρόνο σε άλλη ομάδα, είτε ακόμη και κάποιας συμφωνίας πώλησής του στη Ρεάλ. Όμως οι ιδιοκτήτες της Παρί, που έχουν αποδείξει πως δεν φείδονται χρημάτων, δείχνουν αυτή τη στιγμή να κατευθύνονται περισσότερο από τον πληγωμένο εγωισμό τους για τη στάση του Εμπαπέ απέναντί τους, παρά από επιχειρηματικά ή αγωνιστικά κριτήρια.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

«Ο Φόντεν να ακολουθήσει το παράδειγμα του Χάαλαντ»
«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ψηλοί που δίνουν «μάχη» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (vids)
Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Football Manager 2025-Η ανακοίνωση των Sega και Sports Interactive
Επισκέφθηκαν το Σπύρος Κυπριανού στελέχη της FIBA-Ενημερώθηκαν για την πορεία του εργού
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Το πλάνο της Αστυνομίας για την άφιξη και αναχώρηση ΑΠΟΕΛιστών και Απολλωνιστών στο ΓΣΠ για το ντέρμπι
Επίσημη η βόμβα Σέρχιο Ράμος στη Μοντερέι