Αλμέιδα: Μας φέρθηκαν καλά στην Κροατία, δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις λίγων

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με την Ένωση να αφιερώνει τη νίκη της στον Μιχάλη Κατσούρη. Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως φέρθηκαν καλά στην Κροατία στην αποστολή της Ένωσης, ενώ υπογράμμισε πως δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις λίγων.

Για την αλλαγή εικόνας της ΑΕΚ από το πρώτο στο δεύτερο μέρος: "Αρχικά το πρώτο μέρος οι γραμμές μας βρίσκονταν μακριά από τα μαρκαρίσματα του αντιπάλου. Η Ντίναμο είναι μία ομάδα μπορεί να σου κάνει ζημιά αν της αφήσεις χώρους.

Για εμάς ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ντίναμο μπήκε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να ρισκάρουμε, γνωρίζοντας ότι η Ντίναμο μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ στην έδρα της. Θεωρώ πως ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα και στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τη ρεβάνς και αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα: "Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη σημερινή εμφάνιση και νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη. Θέλω να αναφερθώ για το πως μας συμπεριφέρθηκε εδώ ο κόσμος εδώ το κλαμπ της Ντίναμο, ο κόσμος στο ξενοδοχείο και η αστυνομία. Όλοι μας φέρθηκαν πολύ καλά.

Δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις ενός ή δυο ανθρώπων. Όλοι θέλουμε ειρήνη. Θέλουμε ο κόσμος μας όπως μας στήριξε πέρυσι, να μας στηρίξει με τον ίδιο τρόπο και το Σάββατο. Πάντα μας έδινε αυτή την έξτρα ώθηση. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα όπως ήρθαμε και το ματς του Σαββάτου να γίνει με παρόμοιες συνθήκες όπως το αποψινό".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Ανατροπή και Ευρώπη ο Oλυμπιακός, παίζει τα ρέστα του με Άρη ο Παναθηναϊκός
Κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα ο Βιεϊρίνια (pic)
O ΠΑΟΚ το σήκωσε στην κατάμεστη Τούμπα και αποθεώθηκε μπροστά σε 50.000 οπαδούς του
Ατελείωτο γλέντι στη Θεσσαλονίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ (pics)
Tο πιο μάγκικο! Πρωταθλητής ο τεράστιος Δικέφαλος, το σήκωσε με 10 παίκτες μέσα στο Βικελίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Σε αστυνομικό κλοιό η Θεσσαλονίκη ενόψει του ντέρμπι Άρης- ΠΑΟΚ
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Ο Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα
Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο... φώτο φίνις!