Έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 ο Κοντίδης

Θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» έκλεισε ο Παύλος Κοντίδης, μέσω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στη Χάγη, όμως έμεινε εκτός διεκδίκησης κάποιου μεταλλίου ενόψει της αυριανής (20/08) κούρσας μεταλλίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 και το 2018 θα λάβει μέρος στην τέταρτη Ολυμπιάδα της καριέρας του.

Στις δυο σημερινές (19/08) τελικές κούρσες ο Κύπριος ιστιοπλόος ακυρώθηκε στην ένατη, ενώ κατετάγη 20ος στη δέκατη και τελευταία ιστιοδρομία.

Έτσι, με 113 βαθμούς ποινής βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και η ψηλότερη θέση στην οποία μπορεί να ανέβει είναι η 4η στην οποία βρίσκεται ο Γάλλος Jean Baptiste Bernaz (112β.).

Για τον ξεπεράσει ο Κοντίδης χρειάζεται απλά να τερματίσει τουλάχιστον μία θέση μπροστά του στην κούρσα μεταλλίων. Πιο πίσω στην έκτη θέση καραδοκεί ο Ιταλός Lorenzo Chiavarini που έχει 119 βαθμούς ποινής, ενώ έβδομος είναι ο Ολλανδός Duko Bos (123β.) και όγδοος ο Ισπανός Joaquin Blanco (128β.). Η πρώτη δεκάδα κλείνει με τον Νορβηγό Hermann Tomasgaard (138β.) και τον Βρετανό Elliot Hanson (146β.).

Όσον αφορά στα τρία μετάλλια στην κλάση σκαφών Laser έχουν ξεκαθαρίσει. Ο Αυστραλός Μatt Wearn (71β.) εξασφάλισε ήδη το Χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Νεοζηλανδός George Gautrey (91β.) και ο Βρετανός Michael Beckett (92β.) θα δώσουν μάχη για το Αργυρό.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ:Φωτιά στα φρένα της Aston Martin του Αλόνσο
Μπήκε στο παρκέ και έπαιξε με ομάδες μπάσκετ σε τροχοκάθισμα ο ΠτΔ-Ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα
Με άλμα στα 8,25μ. ο Τεντόγλου πήρε την 1η θέση στο μίτινγκ Λεμεσού
Στην πίστα Vallelunga στην Ιταλία ο Τζιωρτζής για τον 2ο αγώνα EURO NASCAR PRO
Elite League-MVP ο Ζακ Μπράιαντ και οι υπόλοιποι κορυφαίοι της σεζόν
Πετρούνιας: Ήμουν με δανεικά στο παγκόσμιο του 2014, θα συνεχίσω μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Σρούντερ κατά ομοσπονδία της Γερμανίας για την απόλυση Χέρμπερτ-«Ντροπή που δεν με ενημέρωσαν...»
Σε διαμαρτυρία έξω από τον ΚΟΑ προχωρούν οι αθλητές μηχανοκίνητο αθλητισμού
H Sarah Attar χρειάστηκε μόλις 800 μέτρα για να αλλάξει την αθλητική ιστορία μιας χώρας
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon