Αναζητούν τη νίκη Άρης και ΑΕΚ, θέλουν βαθμολογικό κέρδος Δόξα και Εθνικός

Με μοναδική εκκρεμότητα τον αναβληθέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ-Πάφου, ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Cyta με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων.

Στην ΑΕΚ Αρένα, η ομάδα της Λάρνακας υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, και στο Στάδιο Αλαφαμέγα ο πρωταθλητής Άρης φιλοξενεί τη Δόξα Κατωκοπιάς. Οι δύο αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Χθες, σε ένα συναρπαστικό αγώνα που τα είχε όλα, γκολ, ανατροπές, πέναλτι και αποβολές, η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της την ΑΕΖ Ζακακίου με 4-3. Η ομάδα της ΑΕΖ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με τους Castro και Slogan στο 10΄ και στο 15, με την ΑΕΛ να μειώνει σε 2-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ανδρέου. Στο β ημίχρονο, η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 52 με τον Hentry και έκανε την ολική ανατροπή στο 72΄ με τον Srnic. Η ΑΕΖ δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε με πέναλτι στο 80΄ με τον Sifneos, ωστόσο την τελευταία λέξη την είπε η ΑΕΛ που πήρε τη νίκη με 4-3 στο 88΄ με τον Παπαφώτη.

Στον άλλο χθεσινό αγώνα, Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνας έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή. Ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα στο σκορ με 1-0 με γκολ του Jurcevic στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να ισοφαρίσει η Νέα Σαλαμίνα στο 68΄ με τον Παπαγεωργίου.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της αγωνιστικής είναι: Καρμιώτισσα – Ομόνοια 3-3, Οθέλλος – Ανόρθωση 0-2, Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων 1-1, ΑΕΛ – ΑΕΖ  4-3.

Βαθμολογία: Ανόρθωση 6, ΑΕΛ 6, Ομόνοια 4 (1 αγ.), Πάφος 3 (1 αγ.), ΑΠΟΕΛ 3 (1 αγ.), Άρης 3 (1 αγ.), Απόλλων 2, Οθέλλος 1, Καρμιώτισσα 1, Νέα Σαλαμίνα 1, Δόξα 0 (1 αγ.), Εθνικός 0 (1 αγ.), ΑΕΚ 0 (1 αγ.), ΑΕΖ 0.

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε