Η υπερπολυτελή βίλα του Πικέ και της Κλάρα διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου και πισίνα

Ο Ζεράρ Πικέ και η σύντροφός του, Κλάρα Τσία, παρόλο που συγκατοικούν στο κέντρο της Βαρκελώνης σε ένα ακίνητο αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, σκοπεύουν να μετακομίσουν. Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και η αγαπημένη του επέλεξαν ένα σπίτι μακριά από τον θόρυβο του κέντρου και για αυτό το λόγο αναζήτησαν ένα ακίνητο στα περίχωρα.

Για την ακρίβεια, μία μεγάλη βίλα, πάνω σε ένα λόφο, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο θα μπορεί να παίζει με τα παιδιά του.

Παρά το νέο αυτό απόκτημα, ο Πικέ και η Κλάρα Τσία δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα που έχουν στο κέντρο, αφού είναι επίσης άνετο για αυτούς, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να πάνε στη δουλειά τους χωρίς να χρειάζεται το αυτοκίνητο.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Σάλος με τον Νικ Κύργιο-Άνοιξε λογαριασμό στο Only Fans
Επικό γλέντι από εσθονική ομάδα στην Τότεναμ λόγω... GTA!
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε στη Βικτόρια
Το νέο υπερπολυτελές σπίτι του Κασίγιαςσε μία εκ των πιο προνομιούχων περιοχών της Μαδρίτης
Η Μπρούνα ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Νεϊμάρ-«Δεν έχω σχέση με κανέναν»
Ομαδική μήνυση στον Κριστιάνο λόγω... NFT, του ζητάνε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια
O Nεϊμάρ χώρισε με την Μπιανκάρντι ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού τους
Ο CR7 ψάχνει προσωπικό για το ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη-Μισθός έως 2.750 ευρώ τον μήνα
ΒΙΝΤΕΟ: Oμάδα έβαλε μέχρι και ιερέα να ραντίσει το χορτάρι με αγιασμό για να πάρει την πρόκριση