Ο Ντάνι Άλβες αρνήθηκε να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας

Ο Ντάνι Άλβες χθες (2/8) αρνήθηκε να καταθέσει την Τετάρτη (2/8) ενώπιον της ανακρίτριας για την καταγγελία της 23χρονης.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τελεί υπό κράτηση από τις 20 Ιανουαρίου, εξέφρασε τη διαφωνία του με τα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση στη δίωξή του, προκειμένου να φτάσει στη δίκη το συντομότερο δυνατό.

Ο Άλβες αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός και τώρα απομένουν δύο ημέρες στην πλευρά της υπεράσπισής του για να ασκήσει έφεση κατά της δίωξής του.

Εάν η έφεση δεν πραγματοποιηθεί το δικαστήριο της Βαρκελώνης θα ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης. Στην ακροαματική διαδικασία που αναμένεται να διεξαχθεί στα τέλη του 2023 - αρχές του 2024, ο ποδοσφαιριστής θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων θα πρέπει να πληρώσει και έως 150.000 ευρώ αποζημίωση για ψυχική οδύνη στην 23χρονη.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Ο μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αντικαταστήσει τον Ελάνγκα
Ο Κιελίνι έγινε συνιδιοκτήτης της Λος Άντζελες FC
Πληρώνει από την τσέπη του ο Γιόκερες για να πάει στην Άρσεναλ
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κονατέ
Πήγε για την τράμπα η Μπρέντφορντ, προσέγγισε τον Ποστέκογλου για τη διαδοχή του Φρανκ
Η UEFA αλλάζει τους κανόνες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions, Europa και Conference League
Καθάρισε την Πολωνία με τριάρα και πέρασε στα νοκ άουτ η Σουηδία
Ο Ζοάο Πέδρο έκανε τα μαγικά του και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε