Η Μπαρτσελόνα Φουλάρει για το κόλπο γκρόσο με Κανσέλο και Σίλβα

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να ψάχνει την ενίσχυση του ρόστερ της και η πώληση του Ουσμάν Ντεμπελέ της προσέφερε πόρους που δεν περίμενε ότι θα είχε, ώστε να προχωρήσει σε εξτρά μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Ζοάο Κανσέλο αποτελεί ένα όνομα με τον οποίο είχε ασχοληθεί εδώ και μέρες, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο δεξιό μπακ που έχει τεθεί εκτός Μάντσεστερ Σίτι από τον Πεπ Γκουαρδιόλα εδώ κι έναν χρόνο.

Ο Τσάβι είχε δηλώσει εδώ και μέρες ότι χρειάζεται παίκτη σε αυτήν τη θέση και ο διεθνής Πορτογάλος αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία. Οι Καταλανοί φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί του και να διαπραγματεύονται το deal με τους "πολίτες".

Οι πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμφωνία μπορεί να φτάσει στα 60.000.000 ευρώ, όμως οι "μπλαουγκράνα" προσπαθούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο και να αποκτήσουν πακέτο κι άλλον παίκτη των πρωταθλητών Ευρώπης και Αγγλίας.

Το φλερτ με τον Μπερνάρντο Σίλβα κρατάει από πέρυσι, όμως η Μπαρτσελόνα ποτέ δεν είχε τους πόρους για να αποκτήσει τον διεθνή Πορτογάλο επιθετικό μέσο. Αν και το φετινό καλοκαίρι δεν έχει διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα η συγκεκριμένη συνθήκη, αυτό που έχει αλλάξει είναι η επιθυμία του 28χρονου ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από το "Ετιχάντ".

Ο Σίλβα είχε επαφές με την Παρί, δείχνοντας εμπράκτως ότι θεωρεί πως ο κύκλος του στην Αγγλία έχει κλείσει, όμως στο παιχνίδι αυτό μπήκε και η Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι επιθυμεί από πέρυσι τον ποδοσφαιριστή, όμως τα οικονομικά δεδομένα είναι ακόμα πιο δυσβάσταχτα από αυτά του Κανσέλο και η διπλή απόκτηση μοιάζει απίθανη.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας
H Νιούκαστλ προσφέρει στην Άρσεναλ 15 εκατ. για τον Ράμσντεϊλ
Αήττητη πρωταθλήτρια η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για τη Χάιντενχαϊμ
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ
Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ-«Ναι θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»