Νέο βίντεο με το κυνηγητό μεταξύ οπαδών της Θύρας 9 και Μακάμπι στις Φοινικούδες

Νέο βίντεο κάνει τον γύρω του διαδικτύου από την ένταση και το κυνηγητό, που σημειώθηκε χθες το βράδυ την περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα μεταξύ των οπαδών της Ομόνοιας 29 Μάϊου και τους οπαδούς Μακάμπι Τελ Αβίβ που βρίσκονται στην Κύπρο για τον αγώνα με την ΑΕΚ για το Europa Conference League.

Στο νέο βίντεο, φαίνονται οπαδοί να κινούνται απειλητικά κατά των οπαδών της Μακάμπι που βρίσκονταν στην περιοχή και από εκεί να ξεκινά το κυνηγητό.

Σε προηγούμενο βίντεο που είχε αναρτηθεί επίσης στον λογαριασμό Hooligans.cz φαίνονται άτομα με φούτερ της Θύρας 9 να τρέχουν στα δρομάκια της Λάρνακας, οπαδούς της Μακάμπι.

Πάντως, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως «η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας έλαβε χθες Τρίτη 8 Αυγούστου, ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για το ενδεχόμενο συγκέντρωσης μερίδας οπαδών συγκεκριμένης κυπριακής ομάδας, η οποία φαίνεται να είχε πρόθεση να αναζητήσει οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να προκαλέσει επεισόδια».

Πρόσθεσε ότι «στη βάση αυτής της ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας, η Αστυνομία έλαβε μέτρα και είχαν συσταθεί εννέα συνολικά περίπολα με 18 αστυνομικούς και αντιοχλαγωγική εξάρτηση, για αποτροπή οποιουδήποτε ενδεχόμενου επεισοδίου. Λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου, η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι η ομάδα των Κυπρίων οπαδών είχε συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένο σημείο της Λάρνακας, όπου βρίσκονταν και οπαδοί της Μακάμπι, με αποτέλεσμα τα μέλη της Δύναμης να επέμβουν άμεσα».

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου «η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας ήταν καταλυτική και είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει οποιαδήποτε επαφή και ενδεχομένως πρόκληση επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Με την άφιξη των μελών της Δύναμης στη σκηνή, πρωταρχικός στόχος ήταν η κατοχύρωση της ασφάλειας των οπαδών της Μακάμπι, ενώ μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών, οι συγκεντρωθέντες οπαδοί της κυπριακής ομάδας, τράπηκαν σε φυγή».

Δειτε Επισης

Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ