Γιατί η Μπαρτσελόνα δεν κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή του Μέσι

Λιονέλ Μέσι: Ο παίκτης σύμβολο για τη Μπαρτσελόνα και την εθνική Αργεντινής, είναι αυτός που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην Αμερική και έχει μετατρέψει την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ομάδα νικητή.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά ωστόσο. Το καλοκαίρι, είναι γεγονός πως συναντήθηκε ο Αργεντινός με τον Λαπόρτα και συζητήθηκε το ενδεχόμενο να σμίξουν και πάλι οι δύο πλευρές μετά το διετές break, όπου ο Μέσι το πέρασε στο Παρίσι.

«Ο Μέσι, στiς Ηνωμένες Πολιτείες είναι ευτυχισμένος»

Αν υπήρχαν τότε οι πιθανότητες να υπάρχει happy end; Ο Μάσιπ τονίζει χαρακτηριστικά στην Sport:

«Νομίζω ότι ναι, υπό τις συνθήκες που συζητήθηκαν, ναι. Αν ήταν ενθουσιασμένος (σ.σ. ο Μέσ) που θα ερχόταν εδώ, θα είχε γίνει προσπάθεια. Στο τέλος, ο καθένας αποφασίζει να πάει εκεί που ονειρεύεται για τη ζωή του του. Δεν θέλησε τα χρήματα στην Αραβία για να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φαίνεται να είναι ευτυχισμένος εκεί με την οικογένειά του».

Κι όλα, λοιπόν, κρύβονται στη λέξη «ευτυχία». Αν ο Μέσι ήθελε τα λεφτά θα πήγαινε στην Σαουδική Αραβία. Πλέον στην Αμερική ο, για πολλούς, κορυφαίος παίκτης του κόσμου απολαμβάνει αυτό που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Παίζει χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, ξεδιπλώνει όλη τη μαγεία του σε όποιο γήπεδο κι αν βρεθεί και φυσικά παντού του συμπεριφέρονται ως αυτό που είναι: το απόλυτο ποδοσφαιρικό ίνδαλμα.

«Ο Λαπόρτα έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον Μέσι»

Όσο για το λόγο που ο Λαπόρτα ήθελε να δει και πάλι τον Μέσι στα μπλαουγκράνα, στην ίδια συνέντευξή του, ο Μάσιπ εξήγησε:

«Ο πρόεδρος ήθελε να επιστρέψει επειδή η αποχώρηση του Λέο ήταν πικρή, αλλά έπρεπε να βάλει το σύλλογο πάνω από οτιδήποτε άλλο. Η σχέση έχει ξαναχτιστεί. Και νομίζω ότι ο πρόεδρος είχε δίκιο που του πρόσφερε την ευκαιρία να αποσυρθεί με τη φανέλα της Μπάρτσα και να αποτίσει φόρο τιμής στον καλύτερο παίκτη στην ιστορία».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας
H Νιούκαστλ προσφέρει στην Άρσεναλ 15 εκατ. για τον Ράμσντεϊλ
Αήττητη πρωταθλήτρια η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για τη Χάιντενχαϊμ
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ