«Άλλο ένα πισωγύρισμα για τον Πογκμπά, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι πήρε ουσίες εν γνώσει του»

Η είδηση ότι ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά από την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ουντινέζε έχει θορυβήσει την ποδοσφαιρική κοινότητα, καθώς σε μια περίοδο που ήθελε να αφήσει πίσω τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών, έρχεται στη δημοσιότητα μια υπόθεση που μπορεί να τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μετά το φιλικό της Γαλλίας με τη Γερμανία ο τεχνικός των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν, δέχτηκε ερώτηση για την υπόθεση του 30χρονου μέσου, απαντώντας ότι δεν ξέρει όλα τα δεδομένα, προσθέτοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Πογκμπά πήρε ουσίες εν γνώσει του.

«Δεν ξέρω όλα τα γεγονότα. Είναι ακόμη μια κατάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον Πολ αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο. Γνωρίζοντας τον και σε σχέση με όλα όσα έχει στο κεφάλι του, δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήρε εν γνώσει του ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση.

Θυμάμαι ακόμα ορισμένες συζητήσεις που είχα μαζί του σχετικά με το εμβόλιο και τον κορονοϊό. Παρόλα αυτά, η ουσία ανιχνεύτηκε κι υπάρχει, εκτός αν υπάρξει δεύτερη γνώμη. Αλλά γνωρίζοντας το γιατί και το πώς, δεν νομίζω ότι ξέρει δυστυχώς. Είναι δύσκολο για εκείνον, τον υποστήριζα πάντα. Είναι άλλο ένα πισωγύρισμα για αυτόν», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Ντεσάν για τον Πολ Πογκμπά.

Όσον αφορά τη μη συμμετοχή του Κιλιάν Εμπαπέ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Ο Κιλιάν είχε μία ενόχληση στον τένοντα της επιγονατίδας και δεν μπορούσε να συμμετέχει στον αγώνα. Δεν είναι κάτι σοβαρό, έγινε για προληπτικούς λόγους».

Όπως αναφέρεται, ο Γάλλος σταρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, την προηγούμενη του ματς με τα «πάντσερ».

Φυσικά, η κατάστασή του προκαλεί ανησυχία στους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (15/9) υποδέχεται τη Νις για την 5η αγωνιστική της Ligue 1, ενώ απομένουν μόλις έξι μέρες (Τρίτη 19/9) για το πρώτο ματς με την Ντόρτμουντ στους ομίλους του Champions League.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!