Προς Πάφο ο Μπαντιουμπου Φαντιγκά

Στην Πάφο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπαντιουμπου Φαντιγκά.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός του Ολυμπιακού Πειραιώς, αναμένεται να πάρει μεταγραφή στην παφιακή ομάδα και να χρεωθεί στον κατάλογο Β.

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2001 και είναι ύψους 1,78 μ, ενώ το καλό του πόδι είναι το δεξί. Έχει γεννηθεί στο Παρίσι και η καταγωγή του είναι από το Μάλι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, έχει μεγαλώσει στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού έχει παίξει σε σχεδόν όλες τις ομάδες της. Ο 22χρονος χαφ βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Παρισιού στα 12 του χρόνια και στα 18 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Παρί για τρία χρόνια. Έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα με τη φανέλα της οποίας έχει κάνει δέκα συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Δειτε Επισης

Τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των σούπερ ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής
«Δεν θα παραπονεθούμε που ζούμε το όνειρο, κάθε παιχνίδι είναι μάθημα για εμάς»
Πάει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Κούμας-Σύσκεψη το μεσημέρι για τις βομβιστικές επιθέσεις
Βανά Άλβες: Νιώθουμε περήφανοι, από αυτούς τους αγώνες πάντα κερδίζεις πράγματα
Με τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΖ και ΑΕΚ ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής
«Μας πλήγωσαν πάλι οι στημένες φάσεις, ήταν λες και έπαιζαν μπασκετμπολίστες με μικρά παιδιά»
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και παραδόθηκε στην Σπάρτα Πράγα ο Άρης
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι γύρισε το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά η Σπάρτα Πράγας
ΒΙΝΤΕΟ: Το εύστοχο πέναλτι του Κακόριν που έδωσε προβάδισμα στον Άρη